Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

BalatonSound negyedik-záró

Fesztivál - BalatonSound negyedik-záró

Az utolsó nap volt a legmelegebb.Az alig pár órás alvás után kényszer ébresztő volt,kábító meleg napon,árnyékban. Sátorban meg pláne. Mit lehet tenni?Éhgyomorral bemenekülni egy jó sörözőbe és várni a koncerteket,vadul bújni a füzeteket, mire is fizessünk be az utolsó napi hajrában?És ismét mea culpa:Padilla helyett Dorfmeister játszott és nem Kruder.Ennyi.

A vasárnapi műsor a Nagyszínpadon meglehetősen későn,este hétkor kezdődott, mégpedig a Pannonia Allstars Ska Orchestra fellépésével, hogy egy kicsit rockosoabb zenéjükkel melegítsenek be minket.
Kilenc körül lépett a deszkákra a három srác, akik előtt a fesztivál látogatók apraja-nagyja ott tolongott. Az amerikai Beastie Boys fenegyerekei olyan koncetret csináltak ,amiről álomdni is csak alig mertünk. Igazi sláger repertoárral jöttek, eljátszottak mindent ,ami kellett a hangulat felpezsdításáhez. Csak szuperlatívuszokban.Köszönjük!

Fesztivál - BalatonSound negyedik-záró

A Teraszon mintha nem történt volna semmi komoly előző este,egy percnyi pihenőt sem hagytak.Dj Shuriken kezdett délben, utána csak sorjáztak a fellépök:Singas Projekt,Irie Maffia,Zaghastik,majd a Brains.Kiváló muzsikák, szerencsére jól hallhatóan,a hatótávolságot prímán mértük be vízi röplabdával. Más esály nem volt melleseleg vasárnap. Vagy a vízben nagy levegőkkel túlélsz vagy előjegyezttettél a napszúrásodra. Dögmeleg volt,hőségriadó maxon. Védőitalfogyasztás kötelező.
Vissza a Terszhoz.Tízkor jött a Neo,utána Coyote. Az esti nagy hajrát pedig két nagy név jelentette: éjféltöl jött Tiga,majd pedig szinte átmenet nélkül Hot X keverte a zenét kifulladásig-de hajnal ötig biztos.
Az utolsó napra izmos müsorral hozakodott elő a Coke Cha-Cha-Cha Terasz is.Négytől kezdve hipp-hopp,random dj. set névvel vonultatták fel a müfaj krémjét. Itt volt Sena,Mc Columbo, Beatmap Visual,Gattio, Panoráma Projekt és társaik.

Fesztivál - BalatonSound negyedik-záró

Összességében a vasérnap csendesen csordogált az estéig, meg kellett szenvedni a höséget. Sajnos a szervezök is hasonlóképpen lehettek. Éjféltöl kezdődően ugyanis modszresen űrítetttek ki a partot. Ez több okból kifolyolag is gázos. 1- mert a fesztivál még tart-ez az alap 2- az emeberek ugyaúgy éhesek,szomjasak.Kettöre már csak egyetlenegy kajálda maradt,ahol a habmi-dupla hambi volt a gasztronómia csúcsa.Nos, nemcsak mi nem örültünk ennek...3-az utolsó estére lényegében a Teraszon volt csak talpalávaló,körös-körül bontottak.

Fesztivál - BalatonSound negyedik-záró

Reggel tízezer fok,gyors kelés,vonat,irány haza.Kezdjük végiggondolni.
A sok felbukkanó kellmetelenség ellenére, mégis jó szájízzel jövünk. Valamire ráéreztek a Szigetesek.A Balaton bevonása a fesztiválok sorába, maga a helyszín és a zenei kínálat is mind olyan dolgok,amelyek nagy fantáziát rejtenek. Indulásnak nem rossz, de azért van sok dolog amiben nyilvánvalóan nagy hiányok voltak,ezekböl kellene jövöre kilábalni. Az olykor már krónikusnak tünö árak, a belépők, a zenei volnal sokszínübbé tétele-mely attól még mozoghatna a belőtt sávban,a Tó közelségének jó értelemben vett kihasználása és sorolhatnánk hosszan.De mivel jól érezni jöttünk magunkat nem panaszkodunk.
Erre van az a bülcslet hogy minden kezdet nehéz.Meg az is hogy a remény hal meg...,tudod.
Szóval a lényeg,hogy ha addig ki ne apad a Balaton,akkor jövöre ugyanitt, a BalatonSoundon!
Thx for Sallai Peti

Ferenczi Attila

2007. 07. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2007. 07. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

BalatonSound negyedik-záró cikk képei
Fesztivál - BalatonSound negyedik-záróFesztivál - BalatonSound negyedik-záróFesztivál - BalatonSound negyedik-záróFesztivál - BalatonSound negyedik-záróFesztivál - BalatonSound negyedik-záróFesztivál - BalatonSound negyedik-záróFesztivál - BalatonSound negyedik-záróFesztivál - BalatonSound negyedik-záró