Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Billy Corgan lekapta Paris Hiltont

Smashing Pumpkins - Billy Corgan lekapta Paris Hiltont

A The Smashing Pumpkins frontembere, Billy Corgan egy rádióinterjúban végre elárulta, hogy kerültek legfrissebb albumuk, a „Zeitgeist” belső borítójára Paris Hilton fotói. A kopasz Corgan bizony maga készítette a fényképeket a platinaszőke botrányhősnőről.

Hogy került a hétéves szünet után újra összeálló alternatív zenekar lemezborítójára Paris Hilton? A Launch Radio Networksnek adott interjúban Billy Corgan maga adott választ a kérdésre:

„Az eredeti ötlet valójában az volt, hogy Lindsay (Lohan), Britney (Spears) és Paris közösen legyenek lefotózva. De végül úgy döntöttünk, hogy ez talán túlságosan is problematikus volna, ha a lányok mondjuk belejönnének és elkezdenének rivalizálni egymással. Parist személyesen ismerem, néhányszor eljárkáltunk együtt, így aztán megkértem őt. Azt kérdeztem tőle: „Megtennéd ezt?” És hál’ Istennek eljött, megjelent vasárnap reggel 10-kor, leült a székre, sminkelt, aztán lekaptam. Téved, aki azt hiszi, hogy ezek nem igazi fotók, ugyanis valódiak.”

Smashing Pumpkins - Billy Corgan lekapta Paris Hiltont

Paris Billy Corgannel való közreműködésének nyomait nemcsak a „Zeitgeist” viseli, hanem az album egyik kislemezének, a „Tarantula”-nak angliai kiadású változata is.

Jó kis reklám ez a július 10-én megjelent „Zeitgeist”-nak, amire az alkalmi paparazzo, Billy Corgan és a dobos, Jimmy Chamberlain mindent maguk játszottak fel. Ők ketten az egyedüli eredeti bandatagok a sokszori tagváltásról is híres zenekarban. A „Zeitgeist” turnéjára a kéttagú felállás kibővült három zenésszel: Jeff Schroeder gitárossal, Ginger Reyes basszusgitárossal és Lisa Harriton billentyűssel.

2007. 07. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2007. 07. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Billy Corgan lekapta Paris Hiltont cikk képei
Smashing Pumpkins - Billy Corgan lekapta Paris HiltontSmashing Pumpkins - Billy Corgan lekapta Paris HiltontSmashing Pumpkins - Billy Corgan lekapta Paris HiltontSmashing Pumpkins - Billy Corgan lekapta Paris HiltontSmashing Pumpkins - Billy Corgan lekapta Paris Hiltont