Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Botrány! A cukorbaba szerelme megerőszakolta a sztár kishúgát?

Sugarbabes - Botrány! A cukorbaba szerelme megerőszakolta a sztár kishúgát?

Óriási botrány van kibontakozóban a Sugababes háza tájékán: Amelle Berrabah húga, Samiya ugyanis azt állítja, hogy a nővére barátja megerőszakolta. Freddie Fuller azonban tagadja a vádakat, ráadásul megkérte Amelle kezét...

Fennállásának legnehezebb napjait éli a Sugababes. A lánycsapat az utóbbi évek tagcseréi után amúgy is gyenge lábakon áll, természetesen nem tettek jót az együttesnek a közelmúlt botrányai sem, ám Samiya Berrabah ügye végképp felkorbácsolta az indulatokat. Amelleh kishúga ugyanis feljelentést tett egy fiatalember ellen, aki állítása szerint megerőszakolta.

A fiatalkorú lány meg is nevezte a támadóját: egyöntetűen állította, hogy nővére párja, Freddie Fuller erőszakoskodott vele. A hír természetesen mindenkit lesújtott, de Freddie ellen - aki végig ártatlannak vallotta magát - egyelőre nem tudott elég bizonyítékot begyűjteni a rendőrség. A nemi erőszak ügyében egyelőre nagy a csend és a titkolózás, de többen is tudni vélik, hogy Samiya csak kitalálta az egészet.

Sugarbabes - Botrány! A cukorbaba szerelme megerőszakolta a sztár kishúgát?

Ezt támasztja alá Amelle viselkedése is, aki egyelőre kiáll szerelme mellett. Egyébként amint vége lett az első kihallgatásoknak, Freddie néhány napra elutazott a Sugababes énekesnőjével pihenni, és a vakáció alatt a legnagyobb titokban megkérte szerelme kezét. Az állítólagos nemi erőszak ügyében valószínűleg csak augusztusban várhatók újabb fejlemények.

Juhász Gergely

2007. 07. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 07. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Botrány! A cukorbaba szerelme megerőszakolta a sztár kishúgát? cikk képei
Sugarbabes - Botrány! A cukorbaba szerelme megerőszakolta a sztár kishúgát?Sugarbabes - Botrány! A cukorbaba szerelme megerőszakolta a sztár kishúgát?Sugarbabes - Botrány! A cukorbaba szerelme megerőszakolta a sztár kishúgát?Sugarbabes - Botrány! A cukorbaba szerelme megerőszakolta a sztár kishúgát?