Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Minden idők legnagyobb sztárparádéja Madonna új albumán

Madonna - Minden idők legnagyobb sztárparádéja Madonna új albumán

A Confessions On The Dancefloor rekordösszegű bevételt hozott az énekesnőnek, ám a készülő új anyag valószínűleg még ezt is simán lepipálja. Madonna ugyanis olyan sztárparádét ígér, amilyet még nem látott a világ.

Elkezdtek szállingózni a pletykák Madonna várva-várt új albumáról. Az énekesnő semmit nem bízott a véletlenre, hiszen Annie Lennox, Dido, Pink, Sarah McLahlan, Celine Dion, Shakira, Faith Hill és Fergie is vendégszerepel az új, Songs Of Mass Destruction című korongján.

A felvételek már megkezdődtek, a lemez megjelenése leghamarabb idén ősszel várható.

"Már most nagyon szeretem ezt az albumot. Rengeteg munka van benne, és eddig minden hangját abszolút a magaménak érzem. Rengeteg időt töltünk a dalok feléneklésével és a zenék elkészítésével. Biztos vagyok benne, hogy a rajongók imádni fogják a Songs Of Mass Destructiont" - mondta Madonna.

Juhász Gergely

2007. 07. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 07. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
chill 2007. 07. 24. 7:56
Üdv! Talán úgy lenne helyesebb ez a hír, hogy Madonna fog szerepelni Annie Lennox új albumán, hiszen a Songs of Mass Destruction Annie Lennox új szólóalbuma lesz. Érdemes Annie Lennox honlapján szétnézni. Annie várhatóan hozni fogja a tőle megszokott profizmust- Madonna csak büszke lehet, hogy helyet kap a korongon.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Minden idők legnagyobb sztárparádéja Madonna új albumán cikk képei
Madonna - Minden idők legnagyobb sztárparádéja Madonna új albumánMadonna - Minden idők legnagyobb sztárparádéja Madonna új albumánMadonna - Minden idők legnagyobb sztárparádéja Madonna új albumánMadonna - Minden idők legnagyobb sztárparádéja Madonna új albumánMadonna - Minden idők legnagyobb sztárparádéja Madonna új albumán