Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

10. Jubileumi Fenyő Miklós koncert

Fenyő Miklós - 10. Jubileumi Fenyő Miklós koncert

Fenyő Miklós a mai magyar könnyűzenének egyik legkiemelkedőbb alakja. Nevét mindenki korosztálytól függetlenül ismeri, az általa írt számok az ország legismertebb slágereivé nőtték ki magukat. Az egykori Hungária együttes megalapítója és frontembere a mai napig az egyik legfelkapottabb művész az igényes könnyűzene világában. Sokak ugyan bírálják, hogy csillagászati összegeket kér fellépéseire, de azon kevesek egyike, aki megteheti.

Az idei, 2007-es év Fenyő Miklós életében több kerek évfordulót is tartogat. Idén márciusban ünnepelte 60. születésnapját, a József Attila Színházban a születésnapi party napján nyílt meg életműkiállítása. A Hungária együttest 1967-ben alapította, tehát éppen 40 esztendeje, illetve a Margitszigeten először 1997-ben, tehát pontosan 10 évvel ezelőtt került először megrendezésre a nyári Fenyő-koncert.

A hármas jubileumhoz mérten egy igen látványos, nagyszabású show-ra kerül sor augusztus 25-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Mr. Rock and Roll mint mindig, ezúttal is számtalan meglepetéssel, sztárvendégekkel, s nem mindennapi látvánnyal készül erre a koncertre. A fergeteges hangulat garantált, a teljes közönség minden bizonnyal egy emberként táncol és énekel minden dalt, így idén is hallható lesz a Limbó Hintó, a Rock and Roll Party, a Hotel Menthol, a Csavard fel a szőnyeget, és az összes többi híressé vált Hungária- és Fenyő Miklós-sláger.

A koncerten Miklóst a Fenyő Gyöngye zenekar kíséri, amely fiatal profi muzsikusokból áll, és természetesen a teljes Fenyő-életművet bármikor képesek előadni. A színpadi show-t a Jampi Angyalok tánccsoport színesíti, akik szintén állandó partnerei Fenyőnek, s természetesen nem maradhat el a Csacska Macska vokál, akik a tökéletesebb hangzást hivatottak szolgálni.

Sztárvendégek: Baby Gabi, Szandi, Miller Zoltán, Heilig Gábor
Margitszigeti Szabadtéri Színpad
augusztus 25. (szombat), 20:00

Jónap Tamás

2007. 07. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 07. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

10. Jubileumi Fenyő Miklós koncert cikk képei
Fenyő Miklós - 10. Jubileumi Fenyő Miklós koncert