Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Svédek a londoni melegbár színpadán?

Alcazar - Svédek a londoni melegbár színpadán?

Army Of Lovers, BWO és Alcazar mindegyik csapat svéd és nem utolsó sorban a meleg közönség kedvencei. Egy londoni szórakozóhelyen hatalmas sikert arattak a régi-új csapatok.

A három formáció közül egyedül csak a BWO aktív, nemrég jelent meg „Chariots of Fire” c. maxijuk, amelynek semmi köze a Vangelis féle szuperslágerhez. A svédek videója lökött, mint maga a banda, ráadásul a klipben különböző állatok énekelnek, de van még egy-két furcsaság is: www.youtube.com/watch?v=16DGzEb_Boo&mode=related&search=

A klip és link magáért beszél! A londoni meleg szórakozóhelyen rengeteg híresség lépett már fel az elmúlt hónapokban: Enrique Iglesias, Gareth Gates és most a svédek. Több rajongó érdeklődött a felől, hogy az Army Of Lovers újra összeáll-e, a válasz egy határozott „nem” volt. Ami érthető mivel Alexander új bandája, a BWO egy más csapat és összeférhetetlen lenne a kettő. Az Alcazar szintén jó időben volt jó helyen, de ez már a múlt… vagy mégsem? Egyesek szerint lesz valami megmozdulás ott is, tény viszont, hogy a közönséget elbűvőlte a három csapat, és ez a lényeg.

Jónap Tamás

2007. 07. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 07. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Svédek a londoni melegbár színpadán? cikk képei
Alcazar - Svédek a londoni melegbár színpadán?Alcazar - Svédek a londoni melegbár színpadán?