Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Alicia Keys rockerlány lett?

Alicia Keys - Alicia Keys rockerlány lett?

Hogy jön össze a soul és az R&B a rockkal? Valószínűleg sehogy, Alicia Keys szerint azonban mégis: kedvenc együttese a White Stripes és inkább meghalna, csak hogy együtt dolgozhasson a duóval, melynek szemlátomást lételeme a vörös-fekete-fehér színkombináció. A legszebb az volna, ha mindhármuk kedvenc írója Stendhal lenne.

No One

Az énekesnő egyébként nemcsak Jack-ért és Meg-ért van oda. A Queens Of The Stone Age-et is imádja! Elárulta, hogy szerinte az év legjobb lemeze a The White Stripes-tól az „Icky Thump”, ezért aztán megpróbálta rávenni a tesvérpárt arra, hogy működjenek vele együtt új, idén októberben megjelenő „As I Am” című korongján.

„Meghalok azért, hogy velük dolgozhassak. Én és a White Stripes egész biztos, hogy valami őrültséggel állnánk elő. Megpróbálkoztunk valamivel az új albumhoz, csak az időzítés nem volt éppen jól átgondolt, így végül nem lett kiadva.” – mondta a már kilenc Grammy-t és még jópár rangos díjat magáénak tudható Alicia. Keys nincs elkeseredve: azt mondta, tudja, hogy legközelebb is készítenek majd valamit közösen. A Queens Of The Stone Age csapatáról hasonlóan vélekedik: úgyszintén él-hal azért, hogy velük dolgozhasson egyszer. Az énekesnő így nyilatkozott zenésztársairól: „Mindkét együttes egyszerűen közelíti meg a zenét, ebben a felfogásban pedig van lélek és teljesen át tudom érezni. Ha felvennénk valamit együtt, az bizony hihetetlen volna!”

Alicia Keys - Alicia Keys rockerlány lett?

Annak, aki szereti a stílusok furcsa keveredését, biztosan tetszik majd Alicia Keys rockerekkel közös „hihetetlen őrültsége”. Akárcsak Stendhal életműve.

2007. 07. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2007. 07. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Alicia Keys rockerlány lett? cikk képei
Alicia Keys - Alicia Keys rockerlány lett?Alicia Keys - Alicia Keys rockerlány lett?Alicia Keys - Alicia Keys rockerlány lett?Alicia Keys - Alicia Keys rockerlány lett?