Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Az Interpol és a kamera

interpol - Az Interpol és a kamera

Az Interpol egyik tagja, Carlos Dengler nemcsak zenei, de filmes vénával is meg van áldva. A jelenleg az „Our Love To Admire” című lemezzel turnézó Carlos D nemcsak hangszereléssel, producerkedéssel és forgatókönyvírással foglalkozik. Egy filmben drogdílert alakítva tűnik fel a jövőben.

Carlos D színészkedésbe fog: a filmből, melyben a nyakigláb basszusgitáros-billentyűs drogdílert formál meg, számos jelenetet leforgattak már Chicagóban. Egyelőre „My Friends Told Me About You” (A barátaim meséltek rólad) néven fut a produkció, melyben drogárus mellett produceri szerepben is tetszeleg a zenész.

Az újabban bakancs helyett bajuszt viselő Carlos D saját bevallása szerint törekvő film és televíziós zeneszerző amellett, hogy az Interpolban zenél. Az, hogy kifinomult harmóniaérzéke és jó füle van a színes hangszereléshez, nagyban hozzájárul az Interpol hangzásvilágához. Kortársak közül többek között Angelo Badalamentit és James Newton Howardot, a klasszikus szerzők közül pedig Goreckit és Sosztakovicsot nevezi meg inspirálóinak. Ami a filmezést illeti, barátjával, Daniel Ryannel már készítettek egy rövidfilmet Golgota címmel. Carlos D volt a film írója, producere és egyben zeneszerzője, Ryan pedig a rendező tisztjét töltötte be.

interpol - Az Interpol és a kamera

Érdekes, hogy „Az Ördög Pradát visel” és a „Jégkorszak 2 - Az olvadás” című filmek bizonyos részleteihez is készített filmzenét, pedig az eleinte filozófusi és történészi pályára készülő darkhercegről mindent gondolhatnánk, csak azt nem, hogy mogyoróspecialista kisállatnak és úszni nem tudó tigrisnek drukkol a képernyő előtt.

Szorítunk Carlos D-nek, csak nehogy aztán a zenészek szokásos szólólemezes mániáihoz híven filmezés miatt otthagyja a zenekart!

2007. 07. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2007. 07. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Az Interpol és a kamera cikk képei
interpol - Az Interpol és a kamerainterpol - Az Interpol és a kamerainterpol - Az Interpol és a kamerainterpol - Az Interpol és a kamera