Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kiszivárgott Madonna és Justin Timberlake közös dala!

Madonna - Kiszivárgott Madonna és Justin Timberlake közös dala!

Több internetes oldalra is felkerült Madonna és az ’NSync-es korában göndörszőrzetű Justin Timberlake közös felvétele, jóval annak tervezett megjelenése előtt. Hogy mindez egy újabb sikeres kiszivárogtató műve-e vagy ezúttal marketingfogás, nem tudni. Egy azonban biztos: amibe Madonna belefog a szórakoztatóiparban, azt garantáltan siker övezi. Kivéve filmszerepeit.

Az agyonreklámozott együttműködés végterméke a „Candy Shop” című szám, mely felkerült a putfile.com-ra is. De ne örüljünk, mert szerzői jogokra hivatkozva elég hamar le is szedték a honlapról a dance-ből, hip-hopból és popból kikevert masszát, melyet a két híresség gyúrt össze közös munkájuk során.

A „Candy Shop”-ot egyébként Madonna új lemezéhez vették fel, mely terv szerint novemberben fog megjelenni. A dal csupán egyike azon felvételeknek, melyekben Madonna együttműködik Timberlake-kel és a sztárproducer Timbalanddal, akinek igen jól megy mostanában a szekere. Utóbbiak mindegyike 3in1 dolgozik az albumon: producerként, dalíróként és hangjukat adva a produkcióhoz.

Madonna - Kiszivárgott Madonna és Justin Timberlake közös dala!

Madonna számára a két menő zenész feltehetőleg nem jelentett elég biztosítékot az újabb dollármilliók bezsebeléséhez, ugyanis Pharell Williams-t és Mikát is megnyerte egy alkalmi kollaboráció erejéig. Várjuk az új lemezt, mert mindig Madonna „mondja meg”, merrefelé tart a jövő zenéje. (És vannak, akik igyekeznek azt az utat továbbra is elkerülni.)

2007. 07. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2007. 07. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 08. 01. 17:53
nagyon jó a cikk és nekem pont jójött mert trendi fizut akarok csináltatni és itt tök jó hajak vannak
Vendég 2007. 08. 24. 21:28
hát..."mi a véleményem a cíkkrőr?½ az hogy utálom Madonnát

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kiszivárgott Madonna és Justin Timberlake közös dala! cikk képei
Madonna - Kiszivárgott Madonna és Justin Timberlake közös dala!Madonna - Kiszivárgott Madonna és Justin Timberlake közös dala!Madonna - Kiszivárgott Madonna és Justin Timberlake közös dala!Madonna - Kiszivárgott Madonna és Justin Timberlake közös dala!