Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Usher meglépett esküvőjéről

Usher - Usher meglépett esküvőjéről

Usheréknél elmaradt a boldogító igen/yeah, mert a sztár az utolsó pillanatban meggondolta magát és mégsem vette feleségül várandós menyasszonyát, Tameka Fostert a hétvégén. Az ara és az egybegyűltek már a helyükön voltak, csak éppen az R&B előadó nem lépett oltár elé.

Úgy volt, hogy Usher LA Reid lemezcéges főnök otthonában házasodik meg. Ehelyett körülbelül száz ember várakozott - felmelegedő pezsgőkkel körülvéve - csak azért, hogy aztán bejelentsék nekik, hogy a “Yeah” című sláger előadója meggondolta magát és mégsem hajlandó frigyre lépni.

Bár Usher mamája egyébként is ellenezte a házasságot, nyilván az játszotta a legnagyobb szerepet az esküvő elmaradásában, hogy a menyasszony babát vár.

Usher - Usher meglépett esküvőjéről

Az ügyről egyébiránt alig tudni valamit, mert a család titkolózik. Usher pártfogói kiadtak egy nyilatkozatot, melyben azt remélik, hogy az emberek nem fognak sokat csámcsogni az ügyön és tiszteletben tartják magánszférájukat.

2007. 07. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2007. 07. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Usher meglépett esküvőjéről cikk képei
Usher - Usher meglépett esküvőjérőlUsher - Usher meglépett esküvőjérőlUsher - Usher meglépett esküvőjérőlUsher - Usher meglépett esküvőjéről