Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Britney Spears szingli lett!

Britney Spears - Britney Spears szingli lett!

Két év házasság és két gyerkőc után hivatalosan is vége lett Britney és Kevin Federline közös életének, amikor ügyvédeik aláírták a válási papírokat a bíróságon. Britney végre megszabadult a kihasználógép férjtől, bár őszintén szólva Kevinnek is jócskán lehetett oka a panaszra Spears mellett.

Vége lett tehát Britney Spears és a táncoslábú férj, Kevin Federline házasságának. Minden voltak, csak álompár nem. A boldogító igen kimondásával megindult Kevin szipolyozó effektusa Britney bankszámlájával kapcsolatban: saját lemezt készített, szuper kocsikat vásárolgatott, cserébe megcsalta az asszonykát. Már tavaly évvégén különváltak, Britney novemberben adta be a válókeresetet. Spears szinte beleőrült a dologba: zabált, piált, bugyi nélkül rohangált mindenfelé, valamint sikeresen pályázott a kopasz énekesnő szerepére. És ami a legrosszabb (igen sokak számára azonban igazi örömhír): régóta nem nyújtott szinte semmit zene terén.

Britney Spears - Britney Spears szingli lett!

A pár megosztja a gyermekek felügyeleti jogát ötven-ötven százalékban. Azonban Britney ügyvédje, Laura Wasser szerint Sean Preston és Jayden James élete veszélybe kerülne, ha a média tudomást szerezne a gyermekek napi tartózkodási rendjéről.

És végül az anyagiakról: Federline, művésznevén K-Fed tizenötezer dolláros gyermektartási díjat kap havonta, továbbá perenkívüli megállapodás szerint zsebébe szivárog havi húszezer dollárnyi hitvesi támogatás. Ez viszont csak 2007 novemberéig jár neki.

2007. 07. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2007. 07. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 08. 02. 20:46
nem tudom de hires a britney spears
Ági 2007. 08. 08. 13:01
Már épen ideje volt ,hogy elváljanak
Vendég 2007. 08. 10. 13:29
Végre elvált Britney attól az éhenkórász, csöves férjétől! Remélem Britney végre talpra és újra ő lesz a legnagyobb sztár mint régen!!!! Hajrá Britney!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Britney Spears szingli lett! cikk képei
Britney Spears - Britney Spears szingli lett!Britney Spears - Britney Spears szingli lett!Britney Spears - Britney Spears szingli lett!Britney Spears - Britney Spears szingli lett!