Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Rolling Stones pénzt adományozott a buszbaleset áldozatainak emlékére

Rolling Stones - A Rolling Stones pénzt adományozott a buszbaleset áldozatainak emlékére

Mick Jaggerék július 25-én Varsóban koncerteztek. A koncert bevételének egy részét felajánlották azon lengyel családok számára, akiknek hozzátartozói a július 22-én történt szörnyű buszbaleset során életüket vesztették. A legendás Rolling Stones eljött hozzánk Budapestre koncertezni, ami már önmagában is igazán rendes dolog tőlük. De ez?

A baleset július 22-án történt. A busz a Francia Alpokból szállított haza ötven utast, miután azok meglátogattak egy katolikus kegyhelyet. A buszbaleset során huszonhat ember meghalt, huszonnégyen pedig megsérültek.

Lengyelországban háromnapos nemzeti gyászt rendelt el a lengyel miniszterelnök, Lech Kaczynski, a Rolling Stones koncertje pedig nem sokkal a gyász hivatalos vége előtt kezdődött el. A show közben Mick Jagger egyperces néma megemlékezésre szólította fel a közönséget.

2007. 07. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2007. 07. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
enkibenkike 2009. 07. 23. 16:07
szép dolog

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Rolling Stones pénzt adományozott a buszbaleset áldozatainak emlékére cikk képei
Rolling Stones - A Rolling Stones pénzt adományozott a buszbaleset áldozatainak emlékéreRolling Stones - A Rolling Stones pénzt adományozott a buszbaleset áldozatainak emlékéreRolling Stones - A Rolling Stones pénzt adományozott a buszbaleset áldozatainak emlékéreRolling Stones - A Rolling Stones pénzt adományozott a buszbaleset áldozatainak emlékére