Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Végre! Februárban jön Moby új albuma

Moby - Végre! Februárban jön Moby új albuma

A világ egyik legjobb zeneszerzője szeptember végén fejezi be új lemezének munkálatait. Moby a '70-es és '80-as évek hangulatát idéző anyagot ígér, amelyről egy tracket a zseniális Bourne triógia utolsó részében már ebben a hónapban hallhatunk.

Lift Me Up

New York-i otthonában készíti eddigi legkülönlegesebb lemezét Moby. A zenész a 2005-ös Hotel óta nem nagyon adott életjelet magáról, így szándékosan arra törekedett, hogy valami nagy bummal rukkoljon elő.

Az új albumon elsősorban a '70-es és '80-as évek dancealapjai köszönnek majd vissza, természetesen Moby senki máséhoz nem hasonlítható hangszerelésében. A korong azonban nem csak hangulatában lesz retro, hiszen Donna Summer is felénekelt rá egy-két dalt.

Moby - Végre! Februárban jön Moby új albuma

Nem véletlen egyébként, hogy éppen most röppent fel az első hír az új Moby albumról. A Matt Damon főszereplésével készült Bourne rejtély és a Bourne csapda után - melyre a szakma krémje is csak annyit mondott: "Hű, vazze..." - a trilógia augusztus végén érkező utolsó részében is Moby Extreme Ways című dala szerepel; ezúttal azonban teljesen új köntösben.

Az egyelőre cím nélküli album 2008. februárjában kerül a boltokba.

Juhász Gergely

2007. 08. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 08. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Végre! Februárban jön Moby új albuma cikk képei
Moby - Végre! Februárban jön Moby új albumaMoby - Végre! Februárban jön Moby új albumaMoby - Végre! Februárban jön Moby új albumaMoby - Végre! Februárban jön Moby új albuma