Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Egy nem mindennapi dupla duett Fenyő Miklóssal

Baby Gaby - Egy nem mindennapi dupla duett Fenyő Miklóssal

Augusztus 25-én nagy meglepetésben lehet része mindazoknak, akik kilátogatnak a 10. jubileumi Fenyő koncertre, a Margitszigetre. Erről már beszámoltunk, de arról még nem, hogy ott lesz felfedezettje Szandi, sőt Baby Gaby is, aki duettet énekel Fenyővel majd Szandival.

Különleges estének lehetünk részesei augusztus 25-én, hiszen háromszoros jubileumot ünnepel nem mindennapi sztárvendégekkel Fenyő Miklós. A hatvan éves művész nemcsak a születésnapját tartja azon az estén, de a pályájának negyvenedik évfordulóját- és a tíz éves margitszigeti koncertsorozatának jubileumát is. Mivel a 25-ei bulira az összes jegy elkelt, így az eseményt 26-án megismétlik!

Heilig Gábor és Miller Zoltán mellett fellép az egykori felfedezett, a kétmillió eladott hanghordozóval büszkélkedhető Szandi is, aki Fenyővel és - a szintén fellépő - Baby Gabival is énekel duettet. Érdekesség, hogy Gabi február elején megjelent albumán mindettőjükkel énekel, amit minden bizonnyal a bulin is élőben előadnak majd.

Gabi álma újra valóra vált!

"Ngyon szeretem a rock and rollt és minden lemezemben valahol visszaköszön ez a stílus. Hungárián nőttem fel, és Fenyő Miklós az az előadó, akire felnézek. Már második alkalommal lépek fel a művész koncerjén. A duettalbumon is van egy közös dalunk a Hol van már a tavalyi smár, amire nagyon büszke vagyok. Azért egy Fenyő Mikivel énekelni nagy dolog! Érzésben annyira nagy, mint Szandival énekelni. Minden Szandi album meg van, mindig ő volt a példaképem. Ha neki sikerült olyan fiatalon, nekem miért ne sikerülne? - tettem fel magamnak a kérdést.

Most ott fogok állni egy színpadon a kedvenceimmel, egy gyerekkori álmom vált valóra megint. Ezt kevés ember mondhatja el magáról. A dalok, amiket énekelünk: Szandival a Majdnem Monroe-t és a Limbó jódlit, a Miklóssal pedig Hol van már a tavalyi smárt. Nagyon várom már, és nagyon izgulok. Minden apró részletre figyelünk. Majd meglátjátok a koncerten." - árulta el Baby Gabi.

Szandi és a jódli-dili

Az énekesnő már több ízben volt a mentorának vendége, így a jubileumi esten is természetes volt, hogy a felkérésre igent mondjon.

"A felkérés nagyon jól esett, Miklós bátyám kérésének mindig boldogan mondok igent. Az ötlete, hogy duetteket énekeljünk, különleges és egyben érdekes. Baby Gabival már az aktuális lemezén is énekeltünk együtt, ami szerintem nagyon jól sikerült. Emellett egy különleges meglepetés duettet is elő fogunk adni, ahol mindketten jódlizunk is.Természetesen Mikivel is fogok duettet énekelni. Már várom a próbákat, biztosan nagyon jó hangulatúak lesznek, mint mindig.

Annak meg különösen örülök, hogy 26-án lesz egy ráadás előadás is. Ezek szerint a közönség is érzi, milyen különleges alkalomnak igérkezik ez a jubileumi Fenyő koncert. Nagyon szép zárása lesz ennek az igen mozgalmas, fellépésekkel teli nyárnak." – nyilatkozta Szandi.

Hatalmas bulinak nézünk elébe és aki kilátogat a Margitszigetre az minden bizonnyal felcsavarja majd a szőnyeget vagy épp, ha kedve tartja (és miért ne!) beül a limbó hintóba.

Jónap Tamás

2007. 08. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 08. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 07. 07. 11:13
Ez a csaj sztem nagyon jóóóóóóóóó!
Vendég 2009. 01. 18. 11:18
baby gabi a legjobb
Vendég 2009. 06. 04. 10:32
Baby Gabi egy inteligens szep enekesno.Ha neked nem tetszik nem kell hogy kritizald mutasd meg,hogy hogyan kell jobban csinalni.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Egy nem mindennapi dupla duett Fenyő Miklóssal cikk képei
Baby Gaby - Egy nem mindennapi dupla duett Fenyő Miklóssal