Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Felvállalta másságát Robbie Williams és David Beckham!

Robbie Williams - Felvállalta másságát Robbie Williams és David Beckham!

Az énekes és a futballista boldog kapcsolatban él, és szerelmüket végre a nyilvánosság előtt is vállalják - no nem a való életben, hanem a filmvásznon. A sztárpár nemsoká feltűnik a Született feleségek című sorozatban, természetesen csillagászati gázsiért.

Rock DJ

A rajongóknak továbbra sem kell attól tartaniuk, hogy lekerülnek a képernyőről a Született feleségek, hiszen a sorozat producerei bombaötlettel álltak elő. Régóta folynak ugyanis a tárgyalások Robbie Williams-szel valamint David Beckhammel, és úgy tűnik, lassan mindketten beadják a derekukat. A tervek szerint az énekes és a futballista homoszexuális párt alakít majd a lila akác közben, úgyhogy a nézettség garantált...

Robbie Williams - Felvállalta másságát Robbie Williams és David Beckham!

Érdekes, hogy a két sztár neve egy másik - méltatlanul keveset emlegetett - angol sikersorozatban, a Futballista feleségekben is felmerült. A Footballers Wifes két éve a Magyar Televízió műsorán futott, majd idén péntek esténként a Cool Tv is műsorra tűzte.

Robbie és David nagy valószínűséggel a magasabb gázsi miatt döntött a Született feleségek mellett. Ha minden a tervek szerint halad, a két sztár még 2008-ban feltűnik a képernyőn.

Juhász Gergely

2007. 08. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 08. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 08. 17. 16:34
Egyáltalán nem haldoklik a robbie, és a született feleségekben sem vállalták mégse a szerepet.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Felvállalta másságát Robbie Williams és David Beckham! cikk képei
Robbie Williams - Felvállalta másságát Robbie Williams és David Beckham!Robbie Williams - Felvállalta másságát Robbie Williams és David Beckham!Robbie Williams - Felvállalta másságát Robbie Williams és David Beckham!Robbie Williams - Felvállalta másságát Robbie Williams és David Beckham!