Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Majdnem megerőszakolt egy egyetemistát Britney Spears

Britney Spears - Majdnem megerőszakolt egy egyetemistát Britney Spears

Mike Encinias méltán kiérdemelte "a világ legnagyobb lúzere" jelzőt. A fiatalemberre ugyanis szó szerint rámászott a talajrészeg Britney, ám a srác is annyira kiütötte magát, hogy végül nem történt semmi komoly.

Új videoklipjének forgatása után laza fürdőzésbe kezdett Britney Spears egy elegáns amerikai szállodában. Az énekesnő egymás után rendelte a mojitokat, és egy kis idő elteltével már anyaszült meztelenül pancsolt – a többi vendég szeme láttára. A show egyik legnagyobb szenzációja az a jelenet volt, amikor Britney felmászott egy matracra, és egy szál semmiben szétterpeszkedve pihizett.

Britney Spears - Majdnem megerőszakolt egy egyetemistát Britney Spears

Ekkor környékezte meg az egyetemista Mike Encinias, aki néhány perc múlva már vad csókolózásban tört ki a sztárral. Spears teljesen önkívületi állapotban volt: körbefonta a fiút a lábaival, majd végül – kétségbeesett testőrei unszolására – kievickélt a medencéből és megkérte Mike-t, hogy menjen fel vele a szobájába.

Britney Spears - Majdnem megerőszakolt egy egyetemistát Britney Spears

Így is lett. A fiatalember viszont akkora pancser volt, hogy néhány „enyhén” ittas haverját is felcipelte az emeletre, az egyikük pedig – meglátva Britneyt – összeesett a folyosón. Az énekesnő gorillái ezt már nem tűrték tovább: ráparancsoltak Mike-ra, hogy szedje össze a barátait és menjenek a saját szobájukba bulizni.
Szegény Spears pedig hoppon maradt…

Juhász Gergely

2007. 08. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 08. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 08. 11. 22:53
:DDD Sztem a britni a lúzer, mert már csak az ilyen sztorik miatt lehet hallani róla. Ja igen az meg mi hogy talajrészeg? :DDD esetleg tajtrészeg nem?
Vendég 2008. 05. 21. 18:29
Britney a kedvencem tobb ezer kepem van rola,imadom!!!
Vendég 2008. 07. 09. 20:12
Szerintem Britney nem tett ilyent akkar mit is irnak a rola szolo cikkekbem. Ja es szerintem o nem is luzer.
Vendég 2008. 07. 12. 10:53
Szerintem ez nem igaz mert Britney rendes lehetett csak kikeszitetek. Csak a hulye folyoiratok nincs mit irjanak es ezert kitalaljat a hulyesegeket,es aki azt irta,hogy Britney luzer az bekaphatja a vilag legnagyobb fa..at. !!!!!!! SZeretlek britnmey ne add fel az ilyen hulye tyukok miatt.!!!!!!111

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Majdnem megerőszakolt egy egyetemistát Britney Spears cikk képei
Britney Spears - Majdnem megerőszakolt egy egyetemistát Britney SpearsBritney Spears - Majdnem megerőszakolt egy egyetemistát Britney SpearsBritney Spears - Majdnem megerőszakolt egy egyetemistát Britney SpearsBritney Spears - Majdnem megerőszakolt egy egyetemistát Britney Spears