Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sziget 2007: Első napi fi(r)ka

Sziget - Sziget 2007: Első napi fi(r)ka

Az idei év szalacsis-gumicsizmás szlogenje a Szigetet is utolérte. Viszont nem lehetett kibírni, hogy ne 'fürgyek le', így a heti karszalag összes felirata szerencsésen leázott, mely kisebb magyarázkodásba fulladt a sajtó részbe való bejutáskor.

Szerdára javult a helyzet, sőt, teljesen emberi módon lehetett bejutni a hídon, és a szemét is a helyére került, így az előző napi iromány részben aktualitását is vesztette. Ez van.

Csend és sötét...
Sok év után tegnap este átéltük a legcsendesebb Sziget élményét is, miután a Hajógyári sziget egyik fele teljesen elsötétült, elnémult egy durva áramszünet következtében. A büfékben csak a sült husok voltak melegek, a gyrost például már kifejezetten hidegen szolgálták fel mikrohullámú sütők hiányában. Fél óra sem telt el, és újra működött minden. Nekem tetszett, az épp fellépő zenekaroknak kevésbé.

Sziget - Sziget 2007: Első napi fi(r)ka

Jegyárak...
Sokan kérdezték, vádolták a szervezőket, miért is kellett ennyire drágítani a jegyárakat. Nos, ennek is utána jártunk, és ehhez egyetlen szervezőt sem kellett megkérdeznünk. Egy frappáns molinó mindenre rávilágított (lásd fotót) anélkül, hogy megnevezték volna a Pannon-t. Belső információink szerint az Arany Ászok a Pannon kilépését következtében kerülhetett főszponzori pozícióba, csekély 8 jegyű összeggel. Ezt tovább nem konkretizálnánk, ne is kérdezzétek.

Éljen a rudi...
Aki egész évben gyűjtötte túró rudis papírjait, az most beválthatja őket kisebb ajándékokra. Pólók, pass tartók, francia bugyik, tollak, mindezt Beatrice pöttyös kiszerelésben. Ez itt nem burkoltan a reklám helye, és reméljük a gyártó cég majd ezt követően elhalmozza reklám ajánlatokkal a Music.hu szerkesztőségét. Szóval szeretjük a Pöttyöst! :)

Pár jó koncert...
A fehérvári Wackor családias hangulatban tolta a buliját, de a 30Y is teljesen jó hangulatot csinált, mégha lemezen nem is tudtam őket végig hallgatni. Láttunk még Quimby-t, ami annyiban volt különleges, hogy ők a Nagyszínpad három magyar kiválasztottja közül az egyik, akik a 7 nap folyamán itt felléphetnek. Sokkal több koncert megnézésére nem volt energia, inkább az első napi aklimatizálódásra fordítottunk erőinket.

NO fagyi...
Kevés a fagyi árus, és az is csak gépi! Aki felfedezne mégis valami nyalási lehetőséget, az jelezze az alábbi fórumban! Köszi!

Szubjektív ajánló csütörtökre:
- Strong Deformity /wan2 19:30/
- Fish! /Pesti Est 20:00/
- Soulfly /Hammer 21:30/

Ez az ajánló persze semmit nem jelent! Keressétek a Pesti Est külön számát, a teljes Sziget programmal, vagy az alábbi jól ismert linket!

Gab

2007. 08. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2007. 08. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sziget 2007: Első napi fi(r)ka cikk képei
Sziget - Sziget 2007: Első napi fi(r)kaSziget - Sziget 2007: Első napi fi(r)ka