Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Torres Dani: A második lemez!

Torres Dani - Torres Dani: A második lemez!

A különleges és egyedi ízekkel rendelkező ecuadori srác, Manu Chau magyarországi helytartója, a Megasztár egyik különleges versenyzője ismét egy egyedi ajándékkal örvendezteti meg közönségét. A Versus című debütáló album 2005-ös megjelenése óta végre eljött az ideje Torres Dani és a Veni Styx forradalmian új lemezének.

A Revolutio-n teljesen friss hangzás hallható az új lemezen, a rockon kívül a Versus-nál már megszokott módon olyan kedvenc stílusok is érzékletesen képviselik magukat, mint a reggae vagy akár a pezsgő latin ritmusok. A lemez munkálatai ismét Závodi Gábor irányításával készültek, és a banda, melynek tagjai a dalszerzésből is kivették a részüket, kiválóan teljesített a felvételek alatt. Igazi profi és érett munka született.

A lemez kiválóan sikerült, nem okoz csalódást a nagy számú rajongóbázisnak, sőt, bizton állíthatjuk, hogy rengeteg új lelkes hívet is szerez majd magának Torres Dani és csapata. Őket és a "régi" rajongókat egyaránt várja a zenekar egy lemezmegjelenés előtti dedikálásra, amelyre augusztus 12-én 18 órakor a Szigeten, a Saturn Fukar Sátorban kerül sor, ahol egyébként meg is vásárolható az új album.

2007. 08. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2007. 08. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 01. 01. 14:21
Szerintem nagyon jó a lemez a szöveg nagyon elgondolkodtató de egyben nagyon szuper is.Én nem Dani miatt szeretem az együttest na jó őt is de az amit csinál az inkább vonz mint ő :)),nah köszönöm,páááá!
Vendég 2009. 01. 21. 21:27
Kár hogy Dani kiszállt tőlük :(,jók voltak!!!!!!
Vendég 2010. 12. 23. 1:47
Fergeteges. ;)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Torres Dani: A második lemez! cikk képei
Torres Dani - Torres Dani: A második lemez!