Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Élet és halál között Amy Winehouse

Amy Winehouse - Élet és halál között Amy Winehouse

Kokainnal ünnepelte az MTV jelölést Amy Winehouse, azonban a 24 éves énekesnő annyira túllőtte magát, hogy jelenleg élet és halál között lebeg. Nagy a baj: a sztár ugyanis bulémiás, ezért törékeny szervezete bármikor összeroppanhat.

Amy Winehouse tegnap éjjel ünnepelte a férjével és néhány barátjával, hogy két jelölést is kapott az idei MTV Music Awardson, ám a buli rövid idő alatt tragédiába torkollt.

Az énekesnő ugyanis váratlanul összeesett, a kórházba szállítás után pedig megállapították, hogy súlyosan túladagolta magát kokainnal. Amy azóta is öntudatlanul fekszik egy klinikán, az orvosok szerint rendkívül válságos az állapotba.

Amy Winehouse - Élet és halál között Amy Winehouse

A sztárnak sajnos nem ez volt az első ilyen esete, alkohol-és drogproblémái tavasszal kezdődtek. Márciusban például két londoni koncertjét is le kellett fújni, mivel annyira részeg volt, hogy nem bírt színpadra állni.

Az pedig már csak a sors fintora, hogy Amyt a drogtúladagolás miatt éppen kedvence és példaképe, a hasonló problémákkal küzdő Whitney Houston 44. születésnapján csapta meg a halál szele...

Juhász Gergely

2007. 08. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 08. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 09. 02. 17:06
Nekem az hogy érezze csak jól magát,nem kell megfeszülni emiatt senkinek,én is ezt csinálnám a helyébe. Meg ugyen iszonyatosan is szép,ha esetleg nem lesz már palija,én jelentkeznék... ;)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Élet és halál között Amy Winehouse cikk képei
Amy Winehouse - Élet és halál között Amy WinehouseAmy Winehouse - Élet és halál között Amy WinehouseAmy Winehouse - Élet és halál között Amy WinehouseAmy Winehouse - Élet és halál között Amy Winehouse