Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Fergie és Will I Am is új lemezzel jön ősszel

 - Fergie és Will I Am is új lemezzel jön ősszel

Nem véletlenül keltik folyamatosan a Black Eyed Peas halálhírét, hiszen a csapat négy tagja közül hárman (!) szólóban is dolgoznak. Ennek viszont mi csak örülhetünk, hiszen az őszi budapesti bulin minden bizonnyal Fergie és Will új albumáról is hallunk némi ízelítőt.

Don't Phunk With My Heart

A Black Eyed Peas legnagyobb érdeme kétségtelenül az, hogy életet lehelltek az új évezred hip hop-világába és úgy felrázták az egész szakmát, hogy csak na. A frontember Will I Am nevét például 8-10 éve még a kutya sem ismerte, ma viszont Ő számít Amerika egyik legkeresettebb producerének.

Az utóbbi években Will rengeteg előadóval dolgozott a BEP-en kívül; stúdióba vonult többek között a Pussycat Dolls-szal és Justin Timberlake-kel, közben pedig elkezdett dolgozni önálló albumán is. A lemez nagy valószínűséggel már szeptemberben a boltokba kerül, és - meglepő módon - komoly konkurenciát jelent majd Fergienek, aki szintén a következő hónapra időzítette második szólólemezét.

 - Fergie és Will I Am is új lemezzel jön ősszel

Egyelőre viszont úgy tűnik, ebben a csatározásban Budapest lesz a nevető harmadik. Szeptember 16-án ugyanis nálunk koncertezik a Black Eyed Peas, és nagy valószínűséggel Fergie és Will I Am is előad majd egy-két új szerzeményt a magyar közönségnek. Az egy hónap múlva esedékes buli egyébként más szempontból is úttörő lesz, hiszen a BEP a Hooligans-szel közösen is előad majd egy dalt.

Juhász Gergely

2007. 08. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 08. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Fergie és Will I Am is új lemezzel jön ősszel cikk képei
 - Fergie és Will I Am is új lemezzel jön ősszel - Fergie és Will I Am is új lemezzel jön ősszel - Fergie és Will I Am is új lemezzel jön ősszel - Fergie és Will I Am is új lemezzel jön ősszel