Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Végre! Készül a Notorious BIG film

Notorius B.I.G. - Végre! Készül a Notorious BIG film

Tíz évvel a rapmogul halála után végre beindultak a Notorious BIG emlékfilm előkészületei. A producerek legnagyobb gondja az volt, hogy a castingokon nem találtak megfelelő főszereplőt, egészen mostanáig.

Profik és amatőrök is jelentkeztek szépszámmal azokra a castingokra, amelyeken a készülő mozi producerei a néhai Notorious BIG megformálóját keresték. Az idő csak telt, a Nagy Ő azonban nem jött. A készítők - felkészülve a legrosszabbra, hogy nem találnak megfelelő főszereplőt -, elővették a vészforgatókönyvet, és megkezdték a tárgyalásokat Forest Whitakerrel.

Ő lett volna ugyanis a végső megoldás, bár csaknem ötven évével meglehetősen furcsán mutatott volna Notorious BIG szerepében, akit ugye 24 évesen öltek meg. Ezzel pedig a producerek is tisztában voltak, úgyhogy hálát adtak az égnek, amikor besétált a meghallgatásokra egy fickó, akitől mindenki dobott egy hátast.

Notorius B.I.G. - Végre! Készül a Notorious BIG film

Wayne Barrow, a film főproducere tegnap a Foxnak adott interjújában máris az egekig magasztalta az egyébként profi színészt, aki döbbenetesen hasonlít a legendás rapperre. Sőt: Notorious BIG édesanyja - aki szintén a készülő film egyik producere - ugyanúgy a saját gyermekét vélte felfedezni a szerencsés kiválasztottban. Ha minden jól megy, a forgatás már az év végén megkezdődik.

Notorious BIG-t (polgári nevén Christopher Wallace-t) 1997. március 9-én gyilkolták meg, alig fél évvel az után, hogy Tupac Shakurt is lelőtték Los Angelesben. A két rapper halálának körülményei máig is tisztázatlanok.

Juhász Gergely

2007. 08. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 08. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 08. 23. 21:00
Ő csak Egy SZAR RAPPER. Meg a rapperek közt is a legszarabb
Vendég 2007. 09. 12. 18:35
A cikk jó de BIG nem szar repper ő hozta létre az east rappet és a fél világ csak azért hiszi azt hogy szar pancser meg ijenek mer kiállt az east side mellet akkor nem az volt mint ma hogy:"I'm from the East but I go the West!!!!!" Ezt én úgy veszem mint ha letagadná magaát de BIG ahogy a neve is mondja nagy ember volt és kulcsszerepe volt az East rapben és csak szeretnél úgy tudni mint ő!!!
Vendég 2008. 01. 03. 23:49
Gyerekek elmondanám neketek hogy east és west már nem ellenségek amikor már mindkét repper halott volt (2-Pac és B.I.G.) az azt követő évebn az MTV gálán mivel már halottak voltak mindkét repper anyja ment el a átadásra. Felmentek a szimpadra és megölelték egymást és kikiáltották hogy nem akarnak több halálos áldozatot elég volt a világ 2 legjobb repperét elveszíteni és onnantól kezdve nem volt háború többé east és west között! Én Notorious rajongó vagyok de még is tisztelem a 2-Pac rajongókat nem úgy mint ez a Guset aki a saját hülyeségeit beszéli itt! Ilyet nem lehet mondani rá hogy SZAR csinálja valaki utánna hogy több 10millió lemezt adott el világszerte... és nem nicknevet kell írni ha beszólsz ilyn butaságokat!! Hülye gyerek! Radics Tibor voltam.
Vendég 2008. 11. 30. 15:02
izé notorius és 2pac jó repper volt sajnálom mind a kettőt hogy kinyirták egymást tik nem sajnljázok mind a kettő reppert

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Végre! Készül a Notorious BIG film cikk képei
Notorius B.I.G. - Végre! Készül a Notorious BIG filmNotorius B.I.G. - Végre! Készül a Notorious BIG filmNotorius B.I.G. - Végre! Készül a Notorious BIG filmNotorius B.I.G. - Végre! Készül a Notorious BIG film