Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

DJ Roni: a fiatal lemezlovas hódít

Dj Roni - DJ Roni: a fiatal lemezlovas hódít

DJ Roniról beszél a zenészkörök és a tinédzserek nagy része! Ugyanis nem igazán megszokott dolog, hogy egy alig 15 éves gimnazista srác már szakvizsgázott DJ, egy budapesti kereskedelmi rádió hétvégi műsoraiban pörgeti a lemezeket.

Roni komolyabb érdeklődése a zenélés iránt egy tavalyi iskolai sítáborban kezdődött, ahová egyik tanárja barátja is elkísérte őket. A fiatalember hobbiszinten maga is lemezlovaskodott, és miután látta, hogy a srácnak mennyire tetszik a dolog, szívesen megmutatott neki néhány trükköt. Miután Roni hazajött, tovább tanulgatta a „szakmát”, és nemsokára megkapta első felszerelését, valamint beiratkozott egy tanfolyamra is. Tehetsége és szorgalma eredményeképpen pedig hamarosan ott lapult zsebében a hivatalos OSZK vizsgát igazoló papír, ő lett Magyarország legfiatalabb DJ-je. Roni 2002. februárjában elkészítette első önálló mix albumát „Sulimix” címmel, amellyel leginkább a 11-18 év közötti korosztályt célozza meg. Az anyag természetesen olyan felvételeket is tartalmaz, melyeket a közönség nagy része is kedvel. A dalok kiválasztásában segítségére volt hazánk egyik legnépszerűbb DJ-je, Náksi Attila, akinek tanácsai, bíztatása sokat számít Roninak, és aki producerként is részt vett a
munkálatokban.

A fiatal DJ élete tehát igencsak megváltozott mostanában, de szerencsére sikerült az idejét úgy beosztania, hogy mindent meg tudjon oldani. Délelőtt az iskolapad a Dózsa György Gimnáziumban, délután gyakorlás, hétvégén pedig állandó esti műsor egy budapesti kereskedelmi rádióban, valamint különböző klubok közönsége előtt. Az iskolát természetesen azért nem hanyagolja el, szívesen tanulja a történelmet és a humán tárgyakat, a fizika viszont nem tartozik a kedvencei közé. Tervei között szerepel a továbbtanulás, esetleg a jogi egyetemen, de még jó pár évig szeretné forgatni a lemezeket is.

Jónap Tamás

2002. 04. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 06. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 02. 15. 0:00
Bírom DJ RONIt!Meg van a Maxija!
Vendég 2003. 02. 24. 0:00
Találkoztam már vele! Éssss!!! Még puszikat is kaptam tőle!! Olyan helyes!!
Vendég 2003. 10. 02. 0:00
a 94.5-ön nyomják a zenéit. egész yo.
Vendég 2004. 06. 26. 0:00
Jó helyen, jó időben sok szerencsével. Szinte minden lelkes amatőr képes lenne erre. (nekem is bejött...)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

DJ Roni: a fiatal lemezlovas hódít cikk képei
Dj Roni - DJ Roni: a fiatal lemezlovas hódít