Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sziget 2007: Harmadik napi fi(r)ka

Sziget - Sziget 2007: Harmadik napi fi(r)ka

Pink, Queen emlékzenekar, agyontömött 'Hóddog' - ezek már önmagukban komoly élvezetek, de felfedezni egy-egy jó arcot, vagy épp egy tiszta helyet, szintén a Sziget feeling-et egészítik ki.

Pink...
A közvetlen és pörgős csajszi eddigi honi koncertjeit nem láttam, így összehasonlítási alapom nincs, viszont egy rossz szavunk nem lehet a szigetes bulijára. A jó zenekarral, vokalistákkal és látvánnyal színpadra lépő Pink jókedvűen és rutinosan mozgatta meg a közönséget. Az őket követő Madness már nem tudta fokozni a hangulatot.

Queen...
A Sziget egyik legbiztosabb táncdal színpados fellépője a Queen hivatalos magyarországi tribute zenekara. Idén is ügyesen prezentálták az amúgy más formációkban zenélő profi muzsikusok a jobbnál jobb Queen dalokat. A közönség nagyon vegyes volt. Felfedeztünk idősebb anyukát is gyerekével, de extra jó kedvben lévő idős urat is, aki komoly karmozdulatokkal hívta magára a figyelmet.

Sziget - Sziget 2007: Harmadik napi fi(r)ka

Tiszta sátor...
Kizárólag lányok figyelmébe! Egyik cég tiszta sátrában, egy gyors regisztrációt követően lehet igénybe venni szolgáltatásaikat, többek közt kulturált anyagcsere folyamatok lebonyolítására. Szóval létezik a néhány angol és jónéhány műanyag wc-ken kívül is megoldás. Egyelőre nem tudtuk kipróbálni, sem megszólítani érintetteket, de igyekszünk.

Body wash...
Az idei Szigeten az autómosók ihlették a body wash-t, ahol egy zárt habfürdőbe lehet bármilyen ruhában vagy anélkül bevonulni. A végén nagynyomású vízzel mossák le a tisztálkodni vágyókat.

Sziget - Sziget 2007: Harmadik napi fi(r)ka

A tavalyihoz hasonlóan ismét van Tibi csoki dagonyázás, de volt akik az esők maradványaiként megmaradt sártengerben verekedtek össze, mint kiderült barátságból, és némi alkoholos befolyáltság következtében. Az ilyen perverzitásúaknak különösen ajánlott az előbbi bekezdés.
A bungee jumping 7rongy, és hosszú sorok állnak hozzá, úgyhogy néhányan elgondolkoztunk egy darus kocsi és egy gumikötél beszerzésén. Tuti jó üzlet!

Szubjektív ajánló szombatra:
- Fürgerókalábak /Zúzda 19:00/
- Prosectura /Zúzda 20:00/
- The Hoochie Coochie Gals /Blues 19:40/
- Hobo Blues Band /Blues 21:20/
- Nevermore /Hammer 23:30/

És van amit nem ajánlunk :)
- Sziámi /Arany Ászok 23:00/

És van akiket nem kell...
- Kispál és a borz /Nagyszínpad 19:45/

Gab

2007. 08. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2007. 08. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Destroyer 2007. 08. 11. 21:40
Kispál tényleg nem kell.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sziget 2007: Harmadik napi fi(r)ka cikk képei
Sziget - Sziget 2007: Harmadik napi fi(r)kaSziget - Sziget 2007: Harmadik napi fi(r)kaSziget - Sziget 2007: Harmadik napi fi(r)ka