Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szakadó eső után hidegzuhany a Szigeten: nem jön Chris Cornell

Chris Cornell - Szakadó eső után hidegzuhany a Szigeten: nem jön Chris Cornell

Idén talán Ő lett volna az egyetlen olyan nagyágyú, aki miatt még a csokibarnára szolizott plázacicák is kitipegtek volna a Szigetre magassarkúban. Erre Ő megbetegszik és nem jön.

Nem véletlenül pakolták Chris Cornellt a zárónapra az idei Szigeten: a fickó a nagyszínpadon utolsó fellépőként olyan bulit csinált volna, amilyet még nem nagyon látott Magyarország. De sajnos nem fogja 50-60 ezer ember teli torokból énekelni például a Casino Royale főcímzenéjét, a You Know My Name-t, mivel Chris hangszálgyulladásra hivatkozva lemondta a budapesti bulit.

Chris Cornell - Szakadó eső után hidegzuhany a Szigeten: nem jön Chris Cornell

Ha ez valakit vígasztal: a fiatalember nem nekünk intett be, hiszen orvosai tanácsára a Szigeten kívül két másik európai állomást is ki kell iktatnia most induló turnéjából. Egyelőre nem tudni, ki ugrik be a nagyszínpadra az egykori Audioslave frontemberének helyére, de az utolsó napok nélküle is tartogatnak még komoly húzóneveket a Óbudán.

Vasárnap például garantált az extázis Sinéad O’Connor és a Faithless buliján, de kedden várhatóan a Killers is olyat zúz a nagyszínpadon, hogy sokáig megemlegetjük.

Juhász Gergely

2007. 08. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 08. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 08. 24. 14:48
az egyetlen akiért érdemes lett volna kimenni
Vendég 2008. 03. 01. 10:45
igen,az egyetlen,akiert erdemes lett volna kimenni,szepen leirtad,eggyetertek,Chris meg mindeg olyan hatassal van ram hogy aaaaaaaaaaahhhhh,szoval nagyon elszomoritott a hir:(de kitudja,talan az even.......

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szakadó eső után hidegzuhany a Szigeten: nem jön Chris Cornell cikk képei
Chris Cornell - Szakadó eső után hidegzuhany a Szigeten: nem jön Chris CornellChris Cornell - Szakadó eső után hidegzuhany a Szigeten: nem jön Chris CornellChris Cornell - Szakadó eső után hidegzuhany a Szigeten: nem jön Chris CornellChris Cornell - Szakadó eső után hidegzuhany a Szigeten: nem jön Chris Cornell