Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megszületett Emma Bunton kisfia

Emma Bunton - Megszületett Emma Bunton kisfia

Pénteken megérkezett a legfiatalabb Spice-baby, Emma Bunton ugyanis egészséges fiúgyermeknek adott életet Londonban. A pici a Beau nevet kapta és már most mindenkit az ujjai köré csavart, hiszen megállás nélkül mosolyog.

Igazi kis partiarcnak adott életet a Spice Girls énekesnője, Beau Bunton ugyanis már kétnaposan úgy vigyorog mindenkire, mint a tejbetök. A sztár partnere, Jade Jones földöntúli boldogságban úszva mesélte, hogy a csöppség és Posh Spice is jól vannak, és valószínűleg már a jövő hét közepén hazamennek a kórházból londoni otthonukba.

Emmával péntek óta szintén madarat lehet fogatni, az énekesnő ráadásul annyira jól elvan Beau-val, hogy már nem is foglalkozik pár nappal ezelőtti ígéretével. A szülés előtt ugyanis folyamatosan arról beszélt, hogy a csöppség érkezését követően rögtön szigorú diétába kezd, mivel minél hamarabb újra színpadra szeretne állni a Spice Girls-szel.

Emma Bunton - Megszületett Emma Bunton kisfia

Bunton ehhez képest a szülés óta megállás nélkül eszik: örömében tömi magába kedvencét, a palacsintát és a Coca Colát...

Juhász Gergely

2007. 08. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 08. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 08. 11. 21:33
Emma beceneve a Baby Spice (volt), Posh az Victoria Beckham... De azért gratula nekik!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megszületett Emma Bunton kisfia cikk képei
Emma Bunton - Megszületett Emma Bunton kisfiaEmma Bunton - Megszületett Emma Bunton kisfiaEmma Bunton - Megszületett Emma Bunton kisfiaEmma Bunton - Megszületett Emma Bunton kisfia