Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sziget 2007: Negyedik napi fi(r)ka

Sziget - Sziget 2007: Negyedik napi fi(r)ka

Az idő továbbra is pocsék, a hangulat kevésbé. A szélesebb útvonalak szűkebb járatokká alakultak, mindenki próbálja kerülgetni a kialakult tavakat. Kivételt képez ezalól a mezítlábas nekemmármindegy egyed, vagy épp a harci bakacsos, gumicsizmás őrült.

HammerWorld...
Szegény Lordék két olyan zenekar közé ékelődtek (Akela és Nevermore) a Hammeren, akiktől jócskán eltérő közönségük van, így egy szűkebb, de annál lelkesebb réteg nézte őket végig. Amúgy a szombati nap ellenére nem voltak sokan, nyilván ehhez a pocsék idő is hozzájárult. Nem tudom ezen a színpadon miért "divat", hogy az esti ismertebb nemzetközi fellépő jó előre felpakolja a cuccait, főként a dobját, és a többi magyar zenekar meg dögöljön meg. Ha valami különleges technikai oka lenne (speciális vetítés, vagy fénybeállítások, stb...), akkor megérteném, de hogy egy pár perces dob fel-lepakolás miatt a 4-5 előttük fellépő zenekar nyomorogjon a színpadon, az egy ekkora fesztivál esetében felháborító. Ezt a vészharangot most a fellépők nevében kongattam meg.

Sziget - Sziget 2007: Negyedik napi fi(r)ka

Bizsu tenger...
A vendéglátói blokkok mellett a bizsu árusok idén is jelentős szerepet kaptak. Rengeteg féle póló, pulóver, világítós, sima kapucnis kapható, viszonylag jó áron. Az egyik ilyen ruházati cég - akiket nem szerethetünk és nem is nevezhetünk meg - fél áron adja márkás cuccait.

Közérdekű info, hogy sajnos a keddi napon elmarad Chris Cornell nagyszínpados fellépése. Az ex-Soundgarden és (már szintén ex-) Audioslave énekes ezúttal szólóban jött volna, de az orvosa tanácsára ki kell hagynia pár bulit, hogy hangszálát pihentesse. Ez lehet kamu duma is, de higgyük el neki. Reméljük pár éven belül megéljük a nagy Soundgarden reunion-t, és akkor még tutibb lesz, ha eljönnek hozzánk, vagy akár a Szigetre.

Sziget - Sziget 2007: Negyedik napi fi(r)ka

Még egy közérdekű info, hogy láttunk egy valószínűleg kóbor kutyát a "főutca" tömegében. Szegény eléggé elveszve érezte magát, ami nem csoda egy ekkora emberi "káosz" láttán. A gazdájának üzenjük, hogy a kutya jól van, sokan simogatták és etették is. Azért reméljük azóta már hazatalált.

Szubjektív ajánló vasárnapra:
- Sinéad O' Connor /Nagyszínpad 19:45/
- Faith No More Tribute /Pesti Est 21:00/

A Faithless-t már sokszor láttuk, úgyhogy ezúttal kihagyom... a mai napi boldogság hormonjait más úton-módon szerezzük be.

Az idő javulgat!

Gab

2007. 08. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2007. 08. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sziget 2007: Negyedik napi fi(r)ka cikk képei
Sziget - Sziget 2007: Negyedik napi fi(r)kaSziget - Sziget 2007: Negyedik napi fi(r)kaSziget - Sziget 2007: Negyedik napi fi(r)ka