Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Harmadik duett igen, baba egyelőre még nem

Szekeres Adrien - Harmadik duett igen, baba egyelőre még nem

A nyár egyik legnagyobb slágerét Szekeres Adrien énekli, akinek duettjei sorban taroltak az elmúlt években. Vitathatatlan, hogy a "Híd a folyót " és a "Kikötők" sikerét nehéz felülmúlni, de Adrien új dala, az "Olyan,mint Te..." már most szépen szerepel a rádiók játszási listáin és a közönség körében is nagy szeretetnek örvend.

Az elmúlt 3 hét legjátszottabb magyar dalát Kiss Gábor (Adrien férje) és Szabó Ágnes írták. Az énekesnő 4 éve visszavonult a közéletből, de összetéveszthetetlenül jellegzetes hangját a rádióhallgatók addig is élvezhették.

"Gyönyörű volt ez a 4 év, hiszen két csodálatos gyemekem született és élvezhettem az anyaság minden örömét. Miközben született két gyönyörű duett, az időm nagy részét lányaimmal töltöttem . Nagyon sokat kaptam ezektől az évektől. Jázmin már négy és fél éves, de még csak most megy majd óvodába, Emília pedig otthon lesz még velem egy évig, hiszen Ő még csak két és fél. Kicsit hiányzott már a zenélés öröme és a közönség, a koncertek hangulata, ezért döntöttünk férjemmel, hogy ebben az évben már vállalunk fellépéseket és készítünk egy új Szekeres Adrien albumot is, aminek beharangozó dala az "Olyan, mint Te...". Boldog vagyok, hiszen készül a 3. lemezem, miközben van egy csodálatos családom, és az így teljessé teszi az életemet." – mesélte áradozva az énekesnő

Szekeres Adrien - Harmadik duett igen, baba egyelőre még nem

Kétgyermekes anyuka még sohasem vezette a rádiós játszási listákat Adrien előtt. Arra a kérdésre, hogy lesz-e harmadik gyermekük, rázza a fejét, hogy egyelőre biztosan nem, de arra a kérdésre, hogy lesz -e harmadik duett, csak mosolyog....és azt mondja: "Most Szekeres Adrien szólóban a legfontosabb!"

Jónap Tamás

2007. 08. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 08. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Harmadik duett igen, baba egyelőre még nem cikk képei
Szekeres Adrien - Harmadik duett igen, baba egyelőre még nemSzekeres Adrien - Harmadik duett igen, baba egyelőre még nem