Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kidobta erőszakoskodó barátját a cukorbaba

Sugarbabes - Kidobta erőszakoskodó barátját a cukorbaba

Szorul a hurok Freddie Fuller nyaka körül, aki - miközben Amelle Berrabah kedvese - állítólag megerőszakolta a sztár húgát. A cukorbaba eddig foggal-körömmel védte párját, most azonban egyszer s mindenkorra kiadta a férfi útját.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Amelle Berrabah örömmel mondott igent párja, Freddie lánykérésére - rögtön azután, hogy a fiatalembert megvádolták Samiya Berrabah megerőszakolásával.

Az énekesnő ezzel a tettel bizonyította, hogy kiáll szerelme mellett, ráadásul többször is hangoztatta, hogy szerinte alaptalanok a vádak. Freddie-t ennek ellenére ízekre szedte a sajtó, a férfi pedig dühében többször is "könnyűvérűnek" nevezte a Berrabah testvéreket, és a Samiya-botrány után állítólag többször halálosan megfenyegette őket.

Sugarbabes - Kidobta erőszakoskodó barátját a cukorbaba

Amelle-nél ez tette be végleg a kiskaput. Azonnal felbontotta az eljegyzést és lapátra tette Freddie-t, akinek így az állítólagos erőszak mellett a fenyegetőzése miatt is felelnie kell a bíróságon.

"Örökre lezártam a kapcsolatomat Fullerrel. Jól vagyok, dolgozom a lányokkal, az életem visszatért a régi kerékvágásba" - mondta a Sugababes énekesnője.

Juhász Gergely

2007. 08. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 08. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kidobta erőszakoskodó barátját a cukorbaba cikk képei
Sugarbabes - Kidobta erőszakoskodó barátját a cukorbabaSugarbabes - Kidobta erőszakoskodó barátját a cukorbabaSugarbabes - Kidobta erőszakoskodó barátját a cukorbabaSugarbabes - Kidobta erőszakoskodó barátját a cukorbaba