Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A rendőrök vetettek véget Jessica Simpson kokainpartijának

Jessica Simpson - A rendőrök vetettek véget Jessica Simpson kokainpartijának

Újabb kínos botrányba keveredett az énekesnő, akiről köztudott, hogy kínosan ügyel a jóhírére. Jessica Simpson ugyanis olyan súlyos bulit csapott a barátaival egy szállodában, hogy a rendőröknek kellett rájuk törni az ajtót. És ami odabent zajlott...

... az még a sokat látott Los Angeles-i zsarukat is meglepte. Jessica Simpson szállodai szobájában ugyanis maratoni kábítószeres parti zajlott nagyon komoly mennyiségű kokainnal, amelyből az eddigi adatok szerint az énekesnő is jócskán fogyasztott.

Jessica Simpsonnak az utóbbi időben nincs valami sok szerencséje. Az év elején megjelent új albuma ugyanis akkorát bukott, mint egy ház, legutóbbi filmjét, a Bonde Ambition-t pedig a producerek olyan bénának ítélték, hogy végül nem engedték bemutatni a mozikban.

Jessica Simpson - A rendőrök vetettek véget Jessica Simpson kokainpartijának

A sztár Los Angeles-i balhéjával kapcsolatban egyelőre gyanúsan nagy a csend, az üggyel kapcsolatban további információk néhány nap múlva várhatók.

Juhász Gergely

2007. 08. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 08. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A rendőrök vetettek véget Jessica Simpson kokainpartijának cikk képei
Jessica Simpson - A rendőrök vetettek véget Jessica Simpson kokainpartijánakJessica Simpson - A rendőrök vetettek véget Jessica Simpson kokainpartijánakJessica Simpson - A rendőrök vetettek véget Jessica Simpson kokainpartijánakJessica Simpson - A rendőrök vetettek véget Jessica Simpson kokainpartijánakJessica Simpson - A rendőrök vetettek véget Jessica Simpson kokainpartijának