Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új Bon Bon klip Szőke Kapitány közreműködésével

Bon Bon - Új Bon Bon klip Szőke Kapitány közreműködésével

Pár nappal ezelőtt került sor a Bon-bon zenekar Cukipofa című vadonatúj slágerének klipforgatására. A duó szeptember közepén megjelenő All In című lemezének beharangozó nótája egy kedves, szeretetre méltó figura önkritikus vallomása, mely az ország egyik kedvence, Szőke András főszereplésével nyert humoros képi megformálást.

Vicces jelenetekben nem volt hiány, hiszen a főhős egy csetlő-botló borüzemi alkalmazottat alakít, akinek hódítási kísérletei rendre kudarcot vallanak, s ezért saját álomvilágába menekülve vészeli át a hétköznapokat.

“András és mi annyira egy hullámhosszon voltunk a forgatás alatt, hogy akár egy jövőbeli közös produkció is elképzelhető…” –árulta el nekünk Török Tamás.

Bon Bon - Új Bon Bon klip Szőke Kapitány közreműködésével

Az ötletes klip hamarosan látható a magyar zenecsatornán, a fülbemászó, igényes hangszerelésű dalokat felsorakoztató várva-várt új stúdióalbum pedig szeptember közepén lát napvilágot All In címmel. A fiúk stílszerűen kiterítik összes kártyájukat, hiszen az eddigi hagyományokhoz hűen ismét többféle kedvelt műfaj (latin, rock, lírai és pop) is megtalálható lesz a korongon, melyre nem hiába vártak a rajongók, hiszen a zenakarnak három éve nem jelent meg albuma!

A duó szívét-lelkét beleadta az új lemez készítésébe, és ezzel a több, mint egy évtizede tartó sikeres zenei pályafutásuknak ismét méltó darabja született.

Jónap Tamás

2007. 08. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 08. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 11. 28. 22:33
és már van új klip is a bakkermann című most készülő szőke filmből. http://szoke.estiskola.hu/2007/11/28/videoklip-a-bon-bonnal/
Vendég 2009. 04. 17. 11:35
http://bon-bon.lapunk.hu/
Vendég 2010. 05. 03. 16:50
tisszta szégyen vagy szöke kapitány

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új Bon Bon klip Szőke Kapitány közreműködésével cikk képei
Bon Bon - Új Bon Bon klip Szőke Kapitány közreműködésévelBon Bon - Új Bon Bon klip Szőke Kapitány közreműködésével