Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Karányi mixlemeze az elektro szerelmeseinek

Karányi - Karányi mixlemeze az elektro szerelmeseinek

Karányi Dani (21) 1982-ben született Budapesten. Zenei karrierje klasszikus zongora tanulásával kezdődött. Sok klasszikus zenei próbálkozást követően elvitte egyre gyűlő anyagait kiadókhoz. A megjelenésre még így is másfél évet kellett várni, így jelent meg 2001 tavaszán az Oktogon c. album. A többi már – mondhatni – történelem.

Álomszép

Hamarosan a fiatal srác eékezdett saját dalokon, lemezeken dolgozni mostanság pedig meglakotta az „Elektro” c. mixalbumot. A 17 felvételt tartalmazó korong igazi csemege a műfaj szerelmeseinek. Amelyen találhatunk kettő saját szerzeményít is: „My Baby My” és az „Arcade3” c. dalokról van szó.

Karányi nem hagyományos DJ-nek tartja magát! Fellépéseit live-ozásnak hívja! Itt nem klasszikus értelemben vett live act-ekről van szó. Abszolút dance központú zenéket játszik. Mindig elég neki egy laptop, amiről gyakorlatilag szokványos keveréssel játsza le a számait. Egy laptop, egy program alatt fut minden hangszer és sáv, nincs felesleges felület és elég csak egy monitort figyelnie. Egy live kb. 1 - másfél óra hosszú, MC-vel, énekessel, scratchman-nel kiegészítve. A fellépések során tehát csak laptopot (PC vagy MAC) használ - esetleg egy-két szintit - és egy saját keverőt (amiből csak egy sztereo jelet ad a fő keverőbe).

Jónap Tamás

2007. 08. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 08. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 08. 16. 18:12
Hello! Nekem a laptop tarcklistje kéne, a szigeten meghallgattam 10x és elég bejövős volt :-)
Vendég 2009. 03. 22. 0:11
http://msnxmsn.com/ http://msnxmsn.com/vb http://msnxmsn.com/vb/f3 http://msnxmsn.com/vb/f7 http://msnxmsn.com/vb/f5 http://msnxmsn.com/vb/f17 http://msnxmsn.com/vb/f4 http://msnxmsn.com/vb/f6

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Karányi mixlemeze az elektro szerelmeseinek cikk képei
Karányi - Karányi mixlemeze az elektro szerelmeseinekKarányi - Karányi mixlemeze az elektro szerelmeseinek