Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lily Allen műsorvezető lesz a BBC-n

Lily Allen - Lily Allen műsorvezető lesz a BBC-n

Világrengető botrányai ellenére Lily Allent folyamatosan tenyerén hordozza a szakma. Atomrészegen beszólt Bushnak, büszkén hencegett arról, hogy imádta orálisan kielégíteni osztálytársait - ezek után pedig önálló műsort kap a BBC-n.

Lily Allen hosszú hónapok óta tárgyal a BBC vezetőivel, és úgy tűnik, már meg is egyezett a világ egyik legnagyobb televíziós társaságával. Az eddig kiszivárgott infók szerint az énekesnő 2008 nyarán debütál a BBC képernyőjén saját műsorával.

Lilynek egyébként nem idegen a szakma, hiszen botrányai után rengeteg tévés showba hívták vendégnek, Ő pedig mindig olyan grandiózus alakítást nyújtott, amire egyből felfigyeltek a producerek. A sztár ezután már műsorvezetőként is feltűnt néhány kisebb tévéadón, ezt követően keresték meg a BBC-től.

Lily Allen - Lily Allen műsorvezető lesz a BBC-n

Lily Allen nagyon örül az újabb tévés lehetőségnek, saját műsora beindítása előtt pedig gyorsan összedobja új albumát is, amely legkésőbb jövő nyáron kerül a boltokba.

Juhász Gergely

2007. 08. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 08. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lily Allen műsorvezető lesz a BBC-n cikk képei
Lily Allen - Lily Allen műsorvezető lesz a BBC-nLily Allen - Lily Allen műsorvezető lesz a BBC-nLily Allen - Lily Allen műsorvezető lesz a BBC-nLily Allen - Lily Allen műsorvezető lesz a BBC-n