Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Akon lesz Paris megmentője?

Paris Hilton - Akon lesz Paris megmentője?

Paris Hilton a tavaly augusztusban megjelent első, Paris című albumával nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a korong eladási példányszáma meg sem közelítette a tervezettet, ezért kiadója, a Warner Music a közelmúltban szerződést bontott a szállodalánc-örökössel. Ő azonban nem hajlandó lemondani „énekesi karrierjéről”, és bejelentette, hogy új lemezcég után néz.

Már van is egy jelentkező, meglepetésre napjaink egyik vezető hiphop sztárja, Akon fantáziát lát a lányban, írna neki dalokat, és akár ki is adná a második albumát a Konvict Muzik nevű cégén keresztül. „Szívesen dolgoznék Paris Hiltonnal, igazi karakternek tartom. Ha készítenénk egy csajos nagylemezt, biztos zabálná a közönség” – nyilatkozta a szenegáli származású Akon. (Új Szó)

Puha József

2007. 08. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2007. 08. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 08. 17. 8:14
inkább ne!
Vendég 2008. 08. 19. 15:24
Miert kell Akon anak a hulye tyuknak segitsen jah csak aze me Akon joszivu es azt a hulye liba nm tud egyedul lenni jaj erre miert nm gondolt amikor hulyesegetycsinalt Brtneyel dilis tyukkkkkk utalommmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Akon lesz Paris megmentője? cikk képei
Paris Hilton - Akon lesz Paris megmentője?Paris Hilton - Akon lesz Paris megmentője?