Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Készül Jamie Foxx új filmje

Jamie Foxx - Készül Jamie Foxx új filmje

Hamarosan visszatér a filmvászonra az Oscar-díjas Jamie Foxx, a Dreamworks ugyanis már készíti a színész-énekes új filmjét The Soloist címmel. Foxx-nak nagyon bejött a Ray, hiszen az aranyszobrocskával jutalmazott mozi után újra egy zenész bőrébe bújik.

Az eddig kiszivárgott infók szerint új filmjében Jamie Foxx egy hajléktalan zenészt játszik, akinek minden vágya, hogy egyszer bejusson a Walt Disney koncertterembe, és ott kápráztassa el a közönséget.

Jamie Foxx jelenleg Amerika egyik legkeresettebb fekete színésze. A Ray című filmben óriásit játszott Ray Charles szerepében - nem véletlenül kapott érte Oscart -, remekül helytállt a Dreamgirlsben is Beyoncé mellett, élete egyik legjobb alakítását pedig a Miami Vice-ban nyújtotta Colin Farrell oldalán.

Jamie Foxx - Készül Jamie Foxx új filmje

Foxx számára egyébként nem csupán egyszeri kiruccanás volt a slágerlisták meghódítása a Gold Diggerrel Kanye West oldalán, hiszen a színész azóta rendszeresen kap hasonló felkéréseket. Egy néhány héttel ezelőtti interjújában már el is hintette, hogy hamarosan újra stúdióba vonul egyik zenészbarátjával.

Juhász Gergely

2007. 08. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 08. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Készül Jamie Foxx új filmje cikk képei
Jamie Foxx - Készül Jamie Foxx új filmjeJamie Foxx - Készül Jamie Foxx új filmjeJamie Foxx - Készül Jamie Foxx új filmjeJamie Foxx - Készül Jamie Foxx új filmjeJamie Foxx - Készül Jamie Foxx új filmje