Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Love Parade: idén élőben a Viván

Love Parade - Love Parade: idén élőben a Viván

2007-ben sajnos nem lesz Budapest Parádé, ám az elektronikus zene szerelmeseinek nem kell aggódniuk, a Viva ugyanis élőben közvetíti a németországi bulit. A fesztiválnak egyébként idén először nem Berlin ad otthont.

A következő három évben biztosan lesz Love Parade Németországban, ám a fesztivál életében komoly változások zajlanak. Idén ugyanis a szervezők nem tudtak megegyezni a berlini önkormányzattal, így a Love Parade mostantól nem Berlinben, hanem a Ruhr-vidéken kerül megrendezésre.

Ennek értelmében idén Essenben, jövőre Dortmundban, 2009-ben Duisburgban, 2010-ben pedig Gelsenkirchenben bömbölnek majd a hangfalak az utcai parádén.

Love Parade - Love Parade: idén élőben a Viván

"Szeretet mindenütt" - ez a hivatalos mottó az Esseni Love Parade-en, amit a Viva augusztus 25-én délután kettőtől élőben közvetít. A szervezők egyébként a nagy érdeklődésre való tekintettel idén Svájcból és Ausztriából is különbuszokat indítanak a Parádé helyszínére.

Juhász Gergely

2007. 08. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 08. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 08. 26. 12:10
nem tudtok videokat hozzá?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Love Parade: idén élőben a Viván cikk képei
Love Parade - Love Parade: idén élőben a VivánLove Parade - Love Parade: idén élőben a VivánLove Parade - Love Parade: idén élőben a VivánLove Parade - Love Parade: idén élőben a Viván