Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bezárt a Coke Club

Coca Cola Beach House - Bezárt a Coke Club

A hétfői fergeteges Morcheeba koncerttel véget ért a Coke Club 2007-es szezonja. Az idén debütáló klub a nyár egyik legkedveltebb Balaton-parti szórakozó- és találkozóhelyévé vált. Valami véget ért, de jövőre folytatódik a zenei kavalkád!

Közel 9 hét. 9 egyedülálló koncert. 9 lehengerlő tánc- és színházi előadás. Több, mint 140 DJ. 29 filmvetítés a parton. Ezek a Coke Club első szezonjának statisztikái, és mindennél jobban mutatják, hogy ezen a helyen mindig történik valami, ami miatt ott kell lenni. Siófok új, exkluzív vízparti klubja a magyar kultúra jeles képviselőit látta vendégül egész nyáron. A könnyűzenétől a kortárs balettig, az akrobatáktól az ütőszenekarig mindent megtalálhatott itt az érdeklődő közönség.
A jó idő esetén végig teltházas Coke Club világsztárokban sem szűkölködött első szezonja alatt, hiszen többek között olyan nevek léptek fel itt, mint a Freestylers, Pete Jordan, a Dub Pistols, a Coldcut és végül a Morcheeba.

A klubban azonban nem csak esténként zajlott az élet. Alig telt bele egy-két hét, és már a reggeli nyitás előtt sorba álltak a vendégek, hogy a legjobb helyeket foglalják el a plázson. Hiszen hol máshol lehetne naphosszat kényelmes bútorokban heverészni, úgy, hogy közben kiváló DJ-k játszanak igazi tengerparti hangulatot idéző zenét? A kultúra és a lounge hangulat azonban véletlenül sem ment a sportos életmód rovására. Hétvégenként aerobic-oktatók mozgatták meg a mozgásra vágyókat, és bárki használhatta a frissen épített petanque, lábtenisz és strandröplabda-pályákat.

Jónap Tamás

2007. 08. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 08. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 08. 25. 9:31
szar

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bezárt a Coke Club cikk képei
Coca Cola Beach House - Bezárt a Coke Club