Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Wyclef Jean a Harmadik műszakban

Wyclef Jean - Wyclef Jean a Harmadik műszakban

Miután Lauryn Hillnek köszönhetően megintcsak nem áll össze a Fugees, a zenekar tagjai kénytelenek más elfoglaltság után nézni. Wyclef Jean például a Harmadik műszakban játszik, nem is rosszul.

Nem csalt a szeme annak, aki tegnap este az RTL Klubon Wyclef Jeant vélte felfedezni a Harmadik műszak című sorozatban. A Third Watch producerei nem véletlenül igazoltak ekkora nagyágyút az új részekre: a Harmadik műszak Amerikában komoly mélyrepülésbe kezdett, így a hatodik (mellesleg utolsó) évadot olyan tisztességesen összerakták, hogy öröm nézni.

Az RTL kedd esténként párosával adja a legújabb részeket. Az utolsó évad egy olyan vérfürdővel kezdődött, amire nagyon régen volt példa itthon főműsoridőben; ebbe a cselekményszálba varrták be a Fugees énekesét. Wyclef a szerepe szerint egy kulcsfontosságú rosszfiú, aki véget vethet a New York-i rendőrök fejére vadászó gengszterek ámokfutásának.

Wyclef Jean - Wyclef Jean a Harmadik műszakban

Ám hogy a rapper segít-e a zsaruknak, vagy tőrbe csalja őket, az csak a jövő héten derül ki. Ízelítőként azonban eláruljuk, hogy a következő epizódban - miután a zenész lepaktál az őt sakkban tartó rendőrökkel - bomba robban az ötös körzet kapitányságán, az utcára menekülő zsarukat pedig sortűz fogadja...

Kedd este jön tehát a Harmadik műszak utolsó része az RTL KLUB-on Wycleaf Jeannal.

Juhász Gergely

2007. 08. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 08. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Wyclef Jean a Harmadik műszakban cikk képei
Wyclef Jean - Wyclef Jean a Harmadik műszakbanWyclef Jean - Wyclef Jean a Harmadik műszakbanWyclef Jean - Wyclef Jean a Harmadik műszakbanWyclef Jean - Wyclef Jean a Harmadik műszakban