Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Guns N' Roses helyett inkább mással zenél Axl Rose

Guns N' Roses - A Guns N' Roses helyett inkább mással zenél Axl Rose

A rajongók tíz éve várják az új Guns N' Roses albumot, erre Axl Rose beléjük rúg még egyet. A zenekar frontembere ugyanis megint félbehagyta a saját munkáját, és helyette inkább a Skid Row frontemberével, Sebastian Bach-hal vonult stúdióba.

Don't Cry

Az ügyet ráadásul súlyosbítja, hogy a tíz éve folyamatosan szivatott Guns-rajongók most azért maradtak hoppon, mert a két zenész viccből kezdett együtt dolgozni.

"Egyszerűen csak ugrattam Axl-t, hogy haver, mikor jössz végre, hogy besegíts az új albumomba?" - nyilatkozta nevetve Sebastian arra a kérdésre válaszolva, hogy hogyan is kezdődött a munkakapcsolata Axl-lel. A Guns N' Roses frontembere két dallal már el is készült; a Love Is A Bitchslap-et és a Back In The Saddle-t delegálta Sebastian Bach új, Angel Down című korongjára.

Guns N' Roses - A Guns N' Roses helyett inkább mással zenél Axl Rose

A közönség leginkább természetesen azon háborodott fel, hogy Axl néhány hét alatt összerakott két dalt egy ivócimborájának, a Guns N' Roses új trackjeit viszont tíz éve nem képes befejezni.

Sebastian Bach egyébként viszonozza a szívességet, hiszen énekelni fog az új Guns lemezen - már ha elkészül egyáltalán valaha is a Chinese Democracy, hiszen a megjelenését 1997-re ígérték...

Juhász Gergely

2007. 08. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 08. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 08. 27. 8:24
Tipikus Axl.
Vendég 2007. 12. 01. 16:34
ha egyszer megjelenik, szívből remélem hogy mindenki csak letölteni fogja, Axl pedig hatalmasat bukik az egészel...hogy lehet ilyet megcsinálni?!
Vendég 2007. 12. 05. 20:33
biztosan jovore jelenik meg a cd de szerintem axl-nek is nehezebb most mert nincs ott izzy es duff hogy segitsenek, vagy talan tenyleg nem erdekli az egesz. jobb lett volna ha eggyutt maradnak.
Vendég 2008. 03. 07. 21:13
Én is várom évek óta,ahogyan sokmillióan a világon, de kit érdekel?! Ő Axl Rose.. Ha 20 év múlva adja ki, akkor is megveszem :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

A Guns N' Roses helyett inkább mással zenél Axl Rose cikk képei
Guns N' Roses - A Guns N' Roses helyett inkább mással zenél Axl RoseGuns N' Roses - A Guns N' Roses helyett inkább mással zenél Axl RoseGuns N' Roses - A Guns N' Roses helyett inkább mással zenél Axl RoseGuns N' Roses - A Guns N' Roses helyett inkább mással zenél Axl Rose