Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Letartóztatták az egykori Savage Garden énekesét

Savage Garden - Letartóztatták az egykori Savage Garden énekesét

Tegnapelőtt jelent meg Darren Hayes új szólóalbuma, amit a zenésznek sajnos a rács mögött kellett megünnepelnie. Az énekes ugyanis rasszista megjegyzéseket tett egy thai konyhában dolgozó szakácsra, amiért rögtön őrizetbe vették...

To The Moon And Back

Hatalmas botrány van Ausztráliában, az eddig galamblelkűnek megismert Darren Hayes ugyanis magából kikelve porrá alázott egy szakácsot Sydney egyik előkelő thai éttermében. A szemtanúk állítása szerint az egykori Savage Garden énekese rasszista megjegyzéseket is tett a fiatalemberre, aki fogta magát, elment a rendőrségre és feljelentést tett.

Darren Hayes néhány óra múlva már őrizetben volt, szánja-bánja bűnét és maximálisan együttműködik a hatóságokkal. Nagy kár, hogy éppen egy ilyen zseniális zenész keveredik ennyire kínos ügybe: a Darren Hayes vezette Savage Garden a kilencvenes évek legjobb ausztrál zenekara volt, To The Moon And Back című dalukat például máig lehet hallani a Sláger Rádióban.

Savage Garden - Letartóztatták az egykori Savage Garden énekesét

A Savage Garden 2000-ben, sikerei csúcsán a Sydney Olimpia záróünnepségén is fellépett, nem sokkal ezután jelentették be feloszlásukat. Darren Hayes 2001-ben kezdett szólókarrierbe, harmadik önálló albuma This Delicate Thing We Made címmel került a boltokba augusztus 21-én.

Juhász Gergely

2007. 08. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 08. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Gló 2007. 10. 14. 16:56
Hogy a hír igaz e vagy sem azt nem tudom, bár mivel már több külföldi oldalon is találkoztam vele így valószínű hogy az. Egy viszont biztos, Darren nem rasszista. Bármilyen szófordulatra bele lehet magyarázni a rasszizmust, ezt ugyebár tudjuk máshonnan is... Remélem a koholt vádak hamar lecsillapodnak, és Darren személye ismét régi fényében ragyoghat!!! Oh, ez kicsit nylas lett, de én IMÁDOM!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Letartóztatták az egykori Savage Garden énekesét cikk képei
Savage Garden - Letartóztatták az egykori Savage Garden énekesétSavage Garden - Letartóztatták az egykori Savage Garden énekesétSavage Garden - Letartóztatták az egykori Savage Garden énekesétSavage Garden - Letartóztatták az egykori Savage Garden énekesét