Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

R-Go: Fehér Kereszt-tűzben

R-Go - R-Go: Fehér Kereszt-tűzben

Szikora Robi meglepődve értesült arról, hogy a Fehér Liga kurátora felszólította őt, amennyiben élő tevéket szándékozik felküldeni a Kisstadion színpadára a szeptember 15–i koncerten, hajlandó lenne megtorpedózni még a koncertet is az ügy érdekében.

Robi szeretné megnyugtatni Szilágyi István Urat, hogy közismerten nagy állatbarát, sőt mi több, a zenekar folyamatosan gondoskodik az állatkertben lévő sivatagi hajókról.

"Többek között hamarosan árverezésre bocsátunk egy rólunk készült festményt is, amelynek bevételét szintén az ő etetésükre fogjuk fordítani.
Valóban volt róla szó, hiszen az R-Go családhoz tartozik, de azt is elmondtam, hogy előtte megvizsgáljuk azt is, hogy a koncert hangulata milyen hatással van rájuk. Egyébként a dolog fizikai képtelenség lenne, mivel a színpad több mint négy méter magas lesz, és mindenki tudja, hogy a teve nem tud lépcsőt mászni. Persze van, aki gondoskodik kedvenc állatunk jelenlétéről, hiszen Keanteur, aki egy külföldi munkát utasított vissza, hogy felépítesse azt az általa tervezett 3 szintes mozgó színpadot, egy hatalmas tevét is odavarázsol. Azt persze nem garantálom, hogy a közönség soraiban nem jelenik-e meg 1–1 kétpúpú...
Mivel azt is hallottam, hogy Szilágyi Úr a maga malmára hajtaná a vizet, hiszen tevék helyett még több gidát szeretne, megnyugtatásul elmondom, hogy természetesen a jelenlegi Gidák mellett Éva és Charlotte is jelen lesz, bár nem lenge, inkább esztétikus öltözetben." - nyilatkozta válaszul Szikora Róbert.

Robi szeretné meghívni Szilágyi urat, és megígéri, hogy nem mindennapi látvány és koncertélményben lesz része.
Egyébként, aki mégis szeretne találkozni a Csikidam tevékkel, az megteheti majd a Csikidam Teve Karavánon, ahol Robiék végig vonulnak velük a városon.
Robi egyébként nagyon örül annak, hogy egy ilyen komoly munkát folytató Alapítványnak is teret tudott adni a koncert kapcsán.

Gab

2007. 08. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2007. 08. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 07. 14. 17:11
már rég megvolt de csak most olvasom
Vendég 2008. 07. 14. 17:14
sztem is

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

R-Go: Fehér Kereszt-tűzben cikk képei
R-Go - R-Go: Fehér Kereszt-tűzben