Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Turnét zárt Ákos

Ákos - Turnét zárt Ákos

Múlt szombaton, a 21. Sitkei Rock Fesztiválon zárult Ákos Még Közelebb Turnéja. A kilenc hónappal ezelőtt útnak indult koncertsorozat 18 állomását több mint 100 ezren tekintették meg. A fellépéseket képileg is rögzítették, a legjobb pillanatokból pedig egy tripla DVD-t vágtak össze, ami a tervek szerint szeptember vége - október első napjaiban kerül a boltokba.

Átlépte a bűvös 100 ezres nézőszámot Ákos múlt szombaton véget ért országjáró turnéja, a legutóbbi Még Közelebb című – immár platinalemezes – kiadványának lemezbemutató koncertsorozata. A múlt decemberben útnak indult koncertturné 18 állomáson mutatkozott be az elmúlt kilenc hónap alatt: Karácsony magasságában egy teltházas Budapest Sportaréna, májusban ezt megismételve egy csordultig telt SYMA –koncert és számos jól sikerült vidéki előadás, nem beszélve a komoly nézősereget bevonzó nyári fesztiválfellépésekről, akárcsak a VOLT-ról, a marosvásárhelyi Félszigetről vagy a már elővételben nézőszámcsúcsot produkáló SZIN-en adott Ákos-koncertről, mind-mind a Még Közelebb Turné sikerét támasztották alá.

Ákos - Turnét zárt Ákos

A turné befejeztével szeptember vége-október első napjai körül a tervek szerint a koncertsorozaton rögzített felvételekből egy tripla DVDt dob a piacra Ákos. A Még Közelebb koncert DVD-n a május 19-i SYMA-beli nagykoncert anyagán kívül az összes extra dal, a kivetítők képi anyaga, mindez alternatív képsávval, valamint öt dokumentumfilm található majd meg, illetve ráadásként a kereken tíz esztendeje adott Beavatás koncert teljes képi anyaga kerül fel a harmadik korongra.

Némi vigasz azoknak, akik nem jutottak el a turné egyik állomására sem, hogy a Sláger Rádió ingyenes budapesti rendezvényén, a városligeti Műjégpályán szept. 1-jén megrendezésre kerülő Sláger Rádió Megaparty-n a fellépők között találhatjuk Ákost is, aki 21 órától lép színpadra zenekarával és a hírek szerint másfél órás koncerttel készül az egybegyűlteknek.

fotó: Tyukodi László/FalconMedia

fkriszta

2007. 08. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 08. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
márti 2007. 08. 27. 23:19
A cikk lényegretörő, információi pontosak. Gratu Kriszta! És persze nagy gratuláció az Ákos produkciónak is. Egy kérdés: Ki állította össze a koncert alatt kivetítésre kerülő anyagot? A Tű a vénán c. dal alatt bejátszott montázs a kézmosós jelenettel a végén nagyon jó.
Vendég 2008. 02. 16. 20:03
100 Ákos 2007
Vendég 2008. 02. 16. 20:04
Nem!!
Vendég 2008. 02. 16. 20:07
9821 kkv lv Nem?? ébáb Nem!! 100 ábűn -cv - - éék llí,c cll el - , , 1. géfégéég egy én 7885 70 ébééb áv Nemécébév!!!!????? ábűn Kéáává Eén Mbnév Káv xéc 100 ébááb 80

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Turnét zárt Ákos cikk képei
Ákos - Turnét zárt ÁkosÁkos - Turnét zárt Ákos