Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rácz Gergő új klipjében dögösre veszi a figurát

VIP - Rácz Gergő új klipjében dögösre veszi a figurát

"Húzz fel bármit" címmel forgatott videoklipet a közelmúltban Rácz Gergő. A fiatal énekes eddigi leglátványosabb videóját meglepő képsorok teszik izgalmassá, amelyben Gergő más előadók bőrébe bújik, sőt még néhol a csupasz valóságot is láthatjuk.

A "Bennünk a világ" című bemutatkozó szólólemez soron következő, harmadik videoklipes dala Gergő személyes kedvence a lemezről, amely pikáns stílusával és merészségével tűnik ki a többi közül. A mű elkészítése során a dalszerző-énekes rengeteg új ötletet dobott be, vadonatúj hangszínekkel kísérletezett, ilyen például az énekhang és a népies tilinkó hangszer keveréke, amely a dal fő motívuma lett.

VIP - Rácz Gergő új klipjében dögösre veszi a figurát

A klip alapötlete a dalszöveg mondanivalóján alapul: Gergő elfogadó típus az öltözködés és a stílus szempontjából, soha nem ítél meg valakit az alapján, hogy az illető mit visel, és az igazi értékeket igyekszik felfedezni az emberben. A dal az előítéleteket igyekszik lebombázni, egyben mindenkit arra bátorít, hogy bátran merje kifejezni az egyéniségét, és merjen kísérletezni magával, az öltözködésével. Gergő is legalább ilyen merészséggel formálja meg saját stílusát is, emellett olyan sztárok bőrébe bújik, mint Michael Jackson, George Michael vagy éppen Marilyn Manson. Gergő részben az ő zenéjükön nőtt fel, és szórakozásnak sem volt utolsó leghíresebb klipjeik felelevenítése.

VIP - Rácz Gergő új klipjében dögösre veszi a figurát

A legmerészebb képsor a The Beloved "Sweet Harmony" című klipjének megformálása, amelyben az eredetihez hasonlóan, itt is meztelenül szerepelnek Szabó Anikóval, Gergő dögös, szuperszexi klipbeli partnerével együtt. "Akik számomra igazán fontosak, azok csak a lényeget, az embert látják bennem akkor is, ha nincs rajtam ruha" - nyilatkozta a szimbolikus jelenetről Gergő, akinek harmadik szólóklipje hamarosan képernyőre kerül.

Jónap Tamás

2007. 08. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 08. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 08. 31. 11:29
rácz egy ratyi
Vendég 2007. 09. 01. 1:01
Személyesen is találkoztam vele, és mind zeneileg, mind emberileg lenyűgözött. Napjaink legjobb magyar előadója! A többi mind gépzenét játszik! Tisztelet a kivételnek... L.L. Junior, .... asszem ennyi.
Vendég 2007. 09. 06. 14:41
Szerintem nagyon jó az új száma,és nagyon helyes pasi!:$Nekem az a rész tetszik benne,amkor nevet egy mondat után!
Vendég 2007. 09. 06. 17:59
nem ratyi, Jeti. Ne szőrözzünk ezen eh he he

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Rácz Gergő új klipjében dögösre veszi a figurát cikk képei
VIP - Rácz Gergő új klipjében dögösre veszi a figurátVIP - Rácz Gergő új klipjében dögösre veszi a figurátVIP - Rácz Gergő új klipjében dögösre veszi a figurát