Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

49 éves Michael Jackson

Michael Jackson - 49 éves Michael Jackson

Születésnapja van a világtörténelem egyik legnagyobb popikonjának, övé a zenetörténelem legnagyobb példányszámban elkelt albuma. Michael Jackson ma tölti be a negyvenkilencet.

Remember The Time

Michael Joseph Jackson 1958. augusztus 29-én született Indiana államban. Nyolc testvére van, közülük egyébként nemcsak Janet Jackson, hanem Rebbie és LaToya is próbálkozott a popkarrierrel.

Michael Jackson sikerei csúcsán olyan magaslatokba ért, mint előtte senki. Övé a történelem legnagyobb példányszámban elkelt zenei anyaga: Thriller című albumából több mint 104 millió példány talált gazdára, egy lemezből ennyit senki nem adott még el.

Michael Jackson - 49 éves Michael Jackson

1991. szeptember 5-én az MTV a zenész tiszteletére a Video Vanguard Awardjának nevét Michael Jackson Video Vanguard Award-ra változtatta. Az Ő nevéhez fűződik minden idők legnézettebb tévéműsora is: '93. január 31-én fél Amerikát a képernyők elé ültette a 27. Superbowl félidejében, majd Neverland-i farmján az Oprah Winfrey-nek adott exkluzív interjújára is több mint 100 millió néző volt kíváncsi.

Michael Jackson - 49 éves Michael Jackson

Michael Jackson két dolog miatt lett megosztó személyiség: a sorozatos plasztikai műtétei és a pedofilbotránya miatt. A zenészt kétszer is megvádolták pedofíliával. 1994-ben peren kívül megegyezett a felperessel, Jordan Chandlerrel (akinek nem mellesleg elképesztő pénzösszeget fizetett), így az ügy nem került bíróság elé. 2005-ben viszont kirobbant minden idők legnagyobb pedofilbotránya, ámGavin Arvizo megrontásában az esküdtszék Michael Jacksont ártatlannak találta és felmentette.

Juhász Gergely

2007. 08. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 08. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 12. 16. 13:15
Szupper lett
Vendég 2008. 01. 14. 23:52
Én nem sok VALÓDI bizonyítékot láttam. A MÉDIA mindig torzít.Az esküdtszék talán reálisabb képet kapott az ügyről.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

49 éves Michael Jackson cikk képei
Michael Jackson - 49 éves Michael JacksonMichael Jackson - 49 éves Michael JacksonMichael Jackson - 49 éves Michael JacksonMichael Jackson - 49 éves Michael Jackson