Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Amy Winehouse nem lesz ott a Music TV díjkiosztóján

Amy Winehouse - Amy Winehouse nem lesz ott a Music TV díjkiosztóján

Mint várható volt, Amy Winehouse rossz egészségi állapota miatt nem tud megjelenni az idei MTV Video Music Awards-on Las Vegasban. Az énekesnő kiadója tudatta a rossz hírt a szervezőkkel. Amy három kategóriában is esélyes a Music TV elismerésére.

Amy Winehouse körüli botrányok továbbra sem csendesülnek, az énekesnő kiadója a mai napon fújta le ugyanis Amy MTV Video Music Awards-os fellépését, a lány rossz egészségügyi állapotára hivatkozva. A szeptember 9-én Las Vegasban megrendezésre kerülő díjkiosztón egyébként Amy három kategóriában is esélyes: mint az év énekesnője, az év felfedezettje és az év videóklipjéért járó díjért verseng a Back To Black albumáról kimásolt „Rehab” kisfilmjével. Személyes jelenlétére azonban nem igazán számíthatnak a szervezők. Mint ismeretes, Amy pár hete kábítószer-túladagolással került kórházba, bár kiadója és menedzsmentje mind tagadták a vádakat. Amy állítólag az eset után azért bevonult egy rehabilitációs klinikára férjével egyetemben, aki hozzá hasonlóan alkohol és drogfüggőségtől szenved, de pár nap után otthagyták az intézményt. A pár állapota miatt már a családtagok is egyre jobban aggódnak, a minap Amy apósa tett olyan kijelentéseket a brit sajtóban, hogy talán az egyedüli megoldás az lenne, ha a rajongói némi bojkottal figyelmeztetnék a lányt, hogy nagyon rossz irányba halad az élete, azaz másnaptól nem vásárolnák a lemezeit. Viszont Amy szülei már ebben sem bíznak. Szerintük egy ilyen bojkott szinte meg se kottyanna a lányuknak. „Semmilyen hatással nem lenne Amy-re, sajnos.” – nyilatkozva borúlátóan édesapja, Mitch.

fkriszta

2007. 08. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 08. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Amy Winehouse nem lesz ott a Music TV díjkiosztóján cikk képei
Amy Winehouse - Amy Winehouse nem lesz ott a Music TV díjkiosztójánAmy Winehouse - Amy Winehouse nem lesz ott a Music TV díjkiosztóján