Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elkészült Szeifert és Krash új klipje

DJ Szeifert - Elkészült Szeifert és Krash új klipje

Leforgatták a Szeifert vs Krash szerzőpáros új videoklipjét, melyet a lemezkarcolók az Angels Crying Part 2. című zenéjükhöz készítettek. Érdekes, hogy a dal 2003-as eredeti verziója volt a két jóbarát legelső közös munkája.

Szeifert és Krash mindig is fontosnak tartották a rajongók véleményét, így most is a közönség döntötte el, melyik dalból készüljön el a szerzőpáros következő videoklipje. A véleményekből az derült ki, hogy az Angels Crying volt az egyik legmaradandóbb, legmeghatározóbb alkotás, amit Szeiferték kiadtak a kezükből.

Ezt alapul véve elkészítették a track 2007-es verzióját - természetesen megtartva a dalra jellemző atmoszférát és monumentális érzelemvilágot, a hangszerelés viszont abszolút új és előremutató lett. Szeifert kiadója egyébként egyidőben tervezi a klip hazai és külföldi megjelenését, amire már nem kell sokat várnunk.

DJ Szeifert - Elkészült Szeifert és Krash új klipje

A lemezlovas legközelebb szeptember 7-én játszik Siófokon, aztán 8-án Tapolcán, 14-én Bólyon, 15-én pedig Szegeden pörgeti a bakeliteket, köztük természetesen az Angels Crying új verzióját is.

Juhász Gergely

2007. 09. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 09. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 01. 29. 9:57
jó a klip!
VENDÉG 2015. 02. 15. 8:50
Jó a klip!VENDÉG
VENDÉG 2015. 02. 16. 8:51
Szuper)))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elkészült Szeifert és Krash új klipje cikk képei
DJ Szeifert - Elkészült Szeifert és Krash új klipjeDJ Szeifert - Elkészült Szeifert és Krash új klipjeDJ Szeifert - Elkészült Szeifert és Krash új klipjeDJ Szeifert - Elkészült Szeifert és Krash új klipje