Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

James Blunttal énekel duettet Paris Hilton

Paris Hilton - James Blunttal énekel duettet Paris Hilton

A börtönviselt örökösnő továbbra sem hajlandó sutba vágni popkarrierjét: lázasan készül második albumára, amin James Blunt is énekel vele egy dalt. Amerikában máris azt rebesgetik, hogy ez nem csak munkakapcsolat, hanem megvan az új álompár...

Ha Paris Hilton valamit a fejébe vesz, azt általában véghez is viszi, úgyhogy hitelt adhatunk a pletykáknak, melyek szerint nemsoká stúdióba vonul James Blunt társaságában. A nemrég szabadult dúsgazdag szépség szeretne biztosra menni, így egy feldolgozásban gondolkodik: a Grease "Summer Nights" című dalát akarja új, modern köntösben elénekelni James-szel.

A két híresség "kapcsolata" egyébként igencsak újkeletű: pár napja találkoztak először Malibuban a divattervező Diana Jenkins születésnapi partiján, ahol Paris jól elhatározta, hogy bizony együtt akar dolgozni a Koszovót is megjárt énekessel.

Paris Hilton - James Blunttal énekel duettet Paris Hilton

A közös munka hallatán természetesen rögtön megindultak a találgatások, hogy máris van valami Blunt és Hilton között, ám a You're Beautiful énekese rácáfolt a pletykákra, a buliról ugyanis egy német modellel, Tatiana Patitz-cal távozott kéz a kézben.

Juhász Gergely

2007. 09. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 09. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 07. 28. 15:17
Hogy mi a különbség James Blunt és Paris Hilton között? Egyszerű a válasz , James Bluntnak van hangja, Parisnek nincs!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

James Blunttal énekel duettet Paris Hilton cikk képei
Paris Hilton - James Blunttal énekel duettet Paris HiltonParis Hilton - James Blunttal énekel duettet Paris HiltonParis Hilton - James Blunttal énekel duettet Paris HiltonParis Hilton - James Blunttal énekel duettet Paris Hilton