Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Amelle Berrabah is otthagyja a Sugababest?

Sugarbabes - Amelle Berrabah is otthagyja a Sugababest?

Lelőjük a poént: nem. A hét elején több internetes portálon is megjelent a szakításról szóló hír, ám a pletyka téves. Amelle két éve rajongóból lett a zenekar tagja, és bár botrányos körülmények között illeszkedett be, esze ágában sincs dobbantani.

About You Now

Amelle Berrabah egyértelműen cáfolta a híreszteléseket, mely szerint Ő is elhagyja a Sugababest. "110 százalékosan biztosíthatok mindenkit, hogy az együttes tagja vagyok, és továbbra is az leszek. Nincs szándékomban kilépni - főleg most, hiszen jön az új nagylemez, amin rengeteget dolgoztam" - mondta az énekesnő.

Az ominózus nagylemez október nyolcadikán kerül a boltokba, beharangozó kislemeze, az About You Now pedig már hallható néhány londoni rádióban.

Sugarbabes - Amelle Berrabah is otthagyja a Sugababest?

A Sugababes egyébként teljes tagcserén esett át az utóbbi években, az eredeti felállásból ma már senki nincs a zenekarban. Amelle 2005. decemberében lett az együttes tagja, állítása szerint előtte Ő volt minden idők legnagyobb Suga-rajongója. Belépésekor azt ígérte, hogy nem fog vele elszaladni a ló, ehhez képest két éve folyamatosan nyilvánosan alázza a régi Sugababes-tagokat, véresre vert egy rajongót, kirúgta a vőlegényét, stb...

Juhász Gergely

2007. 09. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 09. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 09. 08. 10:14
De Keysha az eredeti felállásban is a csapat tagja volt....

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Amelle Berrabah is otthagyja a Sugababest? cikk képei
Sugarbabes - Amelle Berrabah is otthagyja a Sugababest?Sugarbabes - Amelle Berrabah is otthagyja a Sugababest?Sugarbabes - Amelle Berrabah is otthagyja a Sugababest?