Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Úton Szilárd remixlemeze

Szilárd - Úton Szilárd remixlemeze

A Quimby szólóban is sikeres zongoristája, Szilárd napokon belül remixalbummal jelentkezik. Az Egy más világ címre keresztelt anyagon hét korábbi szerzemény újragondolt verziója került fel, a címadó dalhoz még klipet is forgatott, ami már a magyar MTV-n fog debütálni októberben.

A Quimby dalszerző-zongoristája nem pihent túl sokat az utóbbi időben, folyamatosan hallhattunk róla vagy legalábbis láthattuk a fellépéseken. Az anyazenekar rengeteg koncertje mellett volt ideje összehozni egy remix albumot, illetve forgatni hozzá még egy videót is.

Az Egy más világ című remix album szeptember végén jelenik meg, rajta 7 dal újragondolt változatával. A dalok az első két album szerzeményei közül kerültek ki, ám a már ismert remixek mellett fellelhetünk újdonságokat is. A címadó dalhoz készült remix például a YourSpins.com internetes portálon meghirdetett remix verseny győztes alkotása! Hallhatunk hagyományos remixet, valamint teljesen újrahangszerelt verziót is, tehát elég változatos hangzóanyaggal állunk szemben. A lemezhez kapcsolódó Egy más világ című videót pedig, az október 1-jén induló MTV Hungary csatornáján láthatják majd az érdeklődők.

2007. 09. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 09. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Úton Szilárd remixlemeze cikk képei
Szilárd - Úton Szilárd remixlemezeSzilárd - Úton Szilárd remixlemeze