Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Barbaro: itt az új album!

Barbaro - Barbaro: itt az új album!

A 20 esztendős Barbaro a napokban új lemezzel jelentkezik. A szimplán III. címet viselő korongra nem keveset volt kénytelen a nagyérdemű várni, de végre elkészült, a boltokban, sőt élőben is meghallgatható szeptember 12-én az A38 hajón.

Cziranku Sándor, Herpai Sándor, Zsoldos Tamás. a Kárpát-medence 3 zeneileg kikezdhetetlen nagysága. Divatok, ideológiák zajos harcai között, mi tart össze egy Zenekart? Kézenfekvő, mára mégis furcsán egyszerűnek tűnő kijelentés: a ZENE. A Barbaro 20 éve létezik! A virtuóz hangszertudás mellett, a zene mindenen túli tisztelete adja azt az őserőt, ami szinte egyedülállóan sajátja a Barbaronak. A Barbaro akkor játszott világszínvonalú világzenét, amikor még fel sem találták… következetes progresszivitása máig egyedülálló. Nem image, ösztönös csoda. 4 ember közös munkájának csodája. Mert abban a „könnyed” végeredményben rengeteg munka van. A Barbaro akkor is zenélt, ha épp nem voltak koncertek…, És ha van Barbaro titok, „csak” ennyi. Csinálni amit szeretünk amiben hiszünk és sosem adni fel!

Barbaro - Barbaro: itt az új album!

4 esztendeje 4.-ként egy fiatal énekes, Both Miklós is egyenértékű tagja a csapatnak. A 3. Barbaro album már ugyanúgy Mikié is. Szövegei zenei ötletei nagyszerű énekhangja és remek gitárjátéka szerves részei immár a Barbaronak.
20 év 3 album. Nem siették el, mondhatja bárki. A Barbaronál, mint már annyiszor borul a képlet. Nem az évek száma, a korongon található 11 mű „magyaráz meg” mindent. Mit érez, gondol ez a négy zseniális zenész a világról és benne a Zenéről. Zenét elmesélni amúgy is butaság. A Barbarot meg végképp nem is lehet. Hallgatni kell! 1X, 2X, sokszor! Jó nekünk, hogy elkészült, hallgathatjuk a 3.-at a „III-ast”. CD-n és újra egyre többször koncerteken is!

Első ízben szeptember 12-én az A38-as Hajón csendülnek-dübörögnek fel a „III.” dalai. A lemezbemutatón igazi meglepetésként minden jegyvásárló megkapja ajándékként a III. CD-t! Így a koncerten először hallott dalok ízlelgetése már az otthoni hifikben folytatódhat…

2007. 09. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 09. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
VENDÉG 2013. 09. 11. 15:58
KLASSZ!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Barbaro: itt az új album! cikk képei
Barbaro - Barbaro: itt az új album!Barbaro - Barbaro: itt az új album!