Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Newton Faulkner: Hand Built By Robots

Newton Faulkner - Newton Faulkner: Hand Built By Robots

Egy újabb melankolikus dalszerző-énekes, aki sehol sem volna, ha James Blunt 2005-ben és 2006-ban nem gyűri maga alá a világot a You‘re Beautiful című slágerével és a Back To Bedlam című albumával. Az 1985. január 11-én született Newton nem teljesen kezdő, két zenekarban is játszott már.

Sikerét nagyrészt a konkurencia segítségének köszönheti – többször fellépett ugyanis a szintén Blunt követőiként feltűnt Paolo Nutini és James Morrison társaságában. Az akusztikus hangzásra épülő lemeze meglepetések nélküli, és többszöri meghallgatás után már igencsak idegesítő. Az ilyen melankolikus zenét csak a britek tudják értékelni. Az album húzódala a Massive Attack 1998-as Teardrop című slágerének átdolgozása, amely különálló felvételként is terjesztésre került, de csak online változatban. A brit kislemezlista 63. helyéig jutott. (Új Szó)

Puha József

2007. 09. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

További Newton Faulkner cikkek

További friss zenei hírek »

Neked mi a véleményed?

Puha József 2007. 09. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Gepárd 2007. 11. 04. 18:46
Egyáltalán nem értek egyet. Ami azt illeti én már sajnos sok kedvenc számommal jártam úgy, hogy sok hallagtás után meguntam. Newton Faulkner CD-jét rongyosra hallgattam, és még mindíg nagyon szeretem. Szerintem ez ízlés dolga, de nekem és a barátaimnak nagy kedvencünk.
Vendég 2007. 11. 04. 21:14
"Az ilyen melankolikus zenét csak a britek tudják értékelni." -ez a mondat, kedves József kicsit lokálpatriota színben tűnteti fel Önt. Nics érdekeltségem a 'britek' pártfogolásában, de miért lenne egy hanganyag attól kevésbé élvezhető, és hatványozottan "idegesítő", mivel egy másik nemzet izlésének felel meg?! Szerintem ez derogáló volt, mint az előadóra, mint az említett nemzetre nézve.. Tény, hogy zeneileg kaphat többet is a hallgató; és lehetetlen az objektív tényállás kifejtése, de a kétoldalú megvilágítás tudatosan elérhető lehetne.. MA Teardrop-ját én is jobban szeretem, ettől függetlenül csatlakozom Gepárdhoz. anikó
Vendég 2007. 11. 05. 18:05
Aki nem szereti Newton Faulkner zenéjét az ne hallgassa! Én sem hallgatom meg James Blunt zenéjét.Newton melankolikus és idegesítő zenét játszana? hmmm...akor Te még meg nem hallgattál meg egy számát sem!! Figyelmedbe ajánlom: Dream catch me és All i got című számát és videó klipjét! Üdv: Özi
Vendég 2008. 05. 01. 11:26
Faulkner hatalmas!!! ;)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Newton Faulkner: Hand Built By Robots cikk képei
Newton Faulkner - Newton Faulkner: Hand Built By RobotsNewton Faulkner - Newton Faulkner: Hand Built By Robots